2777
2789
عنوان

میخوام مهریه ام رو اجرا بذارم کسی تجربه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وکیل میگه وقتی مال داره باید بده مهریه رو

ببین عزیزم بستگی داره وضع مالیش چجور باشه. بعدم اگه یه خونه داشته باشه بنام خودش چون محل زندگیشه بعنوان مهریه تعلق نمیگیره اگه ماشین هم به اسم خودش باشه البته اگه انتقالش نداده باشه ماشین جز مهریه است بعدم شوهرتون میتونه درخواست اعسار بده که توان پرداخت نداره اونم سالی یه سکه بده یا نه کلا دوندگی داره اگر طلاق بخوای باید در آخر بگی مهرم حلال جونم آزاد

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

همشو بهت نمیده کهمیتونین توافق کنین یه مبلغی بگیری یا قسطی میشه شاید بزنه به اسم یکی دیگه

وکیل گفت وقتی بیشتر از تعداد سکه رو داشته باشه میتونن بگیرم

فقط واسم سواله چقدر زمان میبره

ببین منم مثل شما بودم همسرم وضعش خوبه البته مهریه من ۵۵ سکه بود یکی می‌گفت قاضی حکم به یه جا گرفتن م ...

شوهر من ی حیوون که دومی نداره 

ی درصد امکان نداره توافق کنه 

میگه طلاق بگیری اسید میپاشم به صورتت که نتونی زندگی کنی