2777
2789

🥲 من هفته ای یک بار میرم خونه مامانم بعد خونه زن داداشم کنار خونه مامانم ایناست همیشه خونه مامانمه 🥲 بچش یک سال و نیم  از بچه من بزرگ تره همش بچم میزنه جیغ می‌کشه بچم میترسه امشب برای شام رفتن بودم بعد از یک هفته بچش دفتر پرت کرد تو صورت بچم بالاش چشمش زخم شد دیگه آروم نشد اینقدر گریه کرد شام نخورده بلند شدیم اومدیم خونه و اصلا جلوی بچش نگرفت جالب اینجاست همیشه بچش دعوا می‌کنه بعد اینکار کرد برادرم بچش دعوا آروم کرد گفت چرا اینکار کردی ناراحت شد گفت روحیه بچم خراب میشه دعوا نکن بچم هر دو تاشون هم دخترن شوهرم میگه هر موقع بود تو نرو ولی اون همیشه هست بگی هم نمیره خونشون

🌿❤️🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن داداشت همینو میخواد

.بیرون کردن شما از اون خونه 

بزرگارتون باید باهاش حرف بزنه نوبتی کنید رفت و اند اونجارو یا حداقل حلو بچه شو بگیره

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...