2777
2789
منم خیلی دوست دارم استفاده کنم ولی بلد نیستم بااینکه روشم توضیح دادهاصلا موهام سرکن میشه ولی بقیه می ...

منم اولین بار بود استفاده میکردم بعضی جاها کامل ازبین رفته بعضی جاها ازته ریشه کن نشده

اتفاقا امروز برای اولین بار استفاده کردم از پودر موبر 

چون فعلا نمیتونم برم لیزر

مال من بی بو بود 

خیلی راضی بودم دفعه اولمم بود واقعا خوب بود 

فقط یکم بعد حموم خشک میشه پوست که روغن بدن زدم اوکی شد

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده میکردم برای پاها و بیکینی و زیربغل اینا خوبه ولی کمر و سینه و شکم هر وقت زدم جوش زد پوستم ...

برا من سرعت رشدش و اینا نسبت به ژیلت خیلی فرقی نمی کرد 

الانم دیگ میرم لیزر 

اگر شرایطش رو داری شما هم لیزر رو شروع کن 

خدایا شکرت ...  

اولا از سنتی ها حتما بگیرین

با آبگرم درست کنین

به بدن خشک بزنین 

غیر نکات حساس و لطیف همه جا ایستاده بزنین

بعد ۳،۴ دقیقه بشورین 

میتونین بعدش یه حنا رقیق درست کنین بریزین کل بعدا بعد یه ربع بشورین که باعث خشکی و حساسیت و جوش نشه

میتونین روغن بنفشه هم بعد نوره بزنین که همون خاکی و جوش و حساسیت پیش نیاد

میشه از تجربش بگی؟اینکه مثلا چقد بعدش موها درمیان یا تغییری توی رشد و ضخامتش داشته؟

مامانم سنش زیاده تو سن بالا رشد موها و ضخامتشون کم میشه با خودمون قابل مقایسه نیست خودم تو بارداری نوره نه پودر موبر میزدم رشدشون مث ژیلت بود نازک ترم نشدن 

از جای همیشگی خریدم

من اصلشو خریدم ولی باز دوسه جای بدنم سوخت

بعدش واسه لیف زدن ترسیدم ک بدتر ملتهب شه پوستم

از ی طرفم بخاطر بوش حتمن باید لیف میزدم 

الان نمیدونم استفاده کنم نکنم 

چند وقته استفاده میکنی؟بعد چقدر بعدش موهات درمیاد؟تغییری توی ضخامت یا رشدش داشته؟

خیلی وقته من فقط برا مفید بودنش استفاده میکنم فرداش موها رشد میکنه 😂 عمرا هم کم نمیکنه 

صادقانش 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
خیلی وقته من فقط برا مفید بودنش استفاده میکنم فرداش موها رشد میکنه 😂 عمرا هم کم نمیکنه صادقانش

من در کل اپیلاسیون میرم نوره برا مفید بودن فقط واقعا سودا رو محو میکنه 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
ببخشید اینو میپرسم اگ دوس داری جواب نده ولی واسه نقاط حساس میشه استفاده کرد؟نمیسوزونه؟من سینم سوخت م ...

اتفاقا من فقط برا اونجا استفاده میکنم چون اپی برا اون نمیرم نه عنرا نسوخته سینه شکم خیلی خوبه سودا رو میشوره از داخل بدن میبره