2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم

از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم

من آمده بودم که تا مرز رسیدن

همراه تو به فرسنگ بمیرم

یک جرأت پیدا شدن و شعر چکیدن

بس بود که با آن غزل آهنگ بمیرم

فرصت بده ای روح جنون تا غزل بعد

در غیرت من نیست که در ننگ بمیرم

تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم

شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نمی‌خواهم لبخندت را ببینم!

چون میترسم دیوانه ات شوم...

سعید😁عاشق طبیعت،عاشق ماهیگیری،عاشق ادبیات،عاشق خندیدن و شوخی کردن،عاشق سرعت چه با موتور چه با ماشین، عاشق فیلم دیدن و.................!هر جا هستی امیدوارم دلت خوش باشه مثل تاپیک هات👍🤍

خدا نکند دل تنگ بمیری ان شاءالله که همیشه خوش باشی

ممنونم انشالله به خواسته هاتون برسین

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من گریزان از دنیایی بودم که درخشش طلوع عشق بر یخبندان وجود آدم ها گرما می بخشید اما گرداب عظیمی که از جانب جهانت سر رسید، دنیایم را ویران کرد و مرا با خود به سرزمینی فرو کشاند که مفهوم عشق را با دیدن فرمانروایی چون تو بر من آموخت. 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

گفت، می خواهم مرا باشی غلام گفتم به چشم

در ره یی من استوار بردار گام گفتم به چشم

روز و شب توصیف لطف وجود و احسانم بکن

شکر میکن مهر و قهرم صبح و شام گفتم به چشم

اجراات عاجل نما از امر من هر روز و شب

پیروی میکن مر تو هر کلام گفتم به چشم

قاصدم را هرچه فرمودم اطاعت داریش

گوشدار او را به حرفها و پیام گفتم به چشم

ساقیم را با صبویش گر بیابی هر کجا

نوش میکن هر چه بودی بین جام گفتم به چشم

چون به توصیف جمالم گشتی تو آغاز گر

هوشدار کارت نماند ناتمام گفتم به چشم