2777
2789
عنوان

بینمون فاصله افتاده

61 بازدید | 6 پست

لطفاً کمکم کنید هرکاری میکنم ب چشم شوهرم نمیام اوضاع کاریش ۶ماهی میشه بهم ریخته اوایل بهش گیر نمی‌دادم وقتی سرد رفتار میکرد ولی دیگه صبرم تموم شده مثلاً بقیه مرداد همسرتون ب خودش برسه خوش حال میشن این اصلا تازه غر هم میز نه ب نظر شما چیکار کنم که دوسم داشته باشه چی برای مردا خیلی مهمه که من ندارم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز شما هیچی کم نداری 

اون به خاطر شرایط کاریش اینجوری شده 

صبرتو زیاد کن 

خیییییلی با امام زمان حرف بزن خیلی ازش کمک بخواه .

من شرایط شما رو هر چندسال یبار تجربه میکنم .

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

عزیز شما هیچی کم نداری اون به خاطر شرایط کاریش اینجوری شده صبرتو زیاد کن خیییییلی با امام زمان حرف ب ...

آخه از اول هم اینجوری بود اصلا اگه بجای من یه سگ هم تو خونه باشه براش فرق نمیکنه 

آخه از اول هم اینجوری بود اصلا اگه بجای من یه سگ هم تو خونه باشه براش فرق نمیکنه

مگه میشه چندساله ازدواج کردی ....

دور از جون اگه اونجوری بود که طلاقت میداد راحت.

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

مگه میشه چندساله ازدواج کردی ....دور از جون اگه اونجوری بود که طلاقت میداد راحت.

۷ساله ببین من موهام تا زیره زانوم بود یکبارم بهم نگفت موهات قشنگه یا یه دست بکشه ب موهام الان دوسه ساله کوتاه کردم اصلا نمیدونه مثلاً وقتی از سره کار میاد من غذا آماده کردم کارامو انجام دادم دوش گرفتم ب خودم رسیدم نشیته باشم رو مبل از در که بیاد تو میگه از صبح تا حالا فقط نشستی خسته نمیشی