2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۷۵ام

کاش بتونین با ی مشاور حرف بزنین، یعنی مشاور خانوادگی برین. درکتون میکنم خیلی سخته :)))) فقط هیچوقت فکر نکنین که با ازدواج خلاص میشین، و بخاطر بد رفتاری خانواده تن به هر ازدواجی که شد بدین

نمیتونم تنها زندگی کنم ، پول ندارم برا زندگی تو یه شهر دیگه

خوابگا خیلی ارزون پات درمیاد

خانواده هم بلخره مجبور میشن یییه زره بفرستن برات 

تازه شهرخوابگاهت میتونی شغل پیدا کنی حتی داخل خود خوابگاهم شغل هست.

مغازه داری چیزی 

Be brave!  And strong...
پدر من بد دلهمامانم کلا دل مرده شدهبعد خواهرم ندارم ک بااون مشورت کنم لااقل سبک شم

بابای من کلا روانیه دو قطبیه هرچی بگی هس 

مامانمم مث مامانت دلمرده 

منم خواهر ندارم واقعا سخته

Be brave!  And strong...
خوابگا خیلی ارزون پات درمیادخانواده هم بلخره مجبور میشن یییه زره بفرستن برات تازه شهرخوابگاهت میتونی ...

🥲کاش میتونستم ولی جرئتشو ندارم

دو هفتس از اتاقم بیرون نیومدم بخاطر بحث با پدرم تو تاپیک اخرم هست

شاید مشکل از توعه؟

من تک دخترم بچه سوم و آخر

۲۸ سالمه تا الان کوچک ترین خطایی ندیدن

همه بهشون میگن دخترتون خیلی خوبه

ولی چه فایده؟؟؟ من میرم تا بیرون و مییام ماجرا دارم

قایمکی حاضر میشم میرم ،رانندگی نزاشت با مرد برم 

کلا مامان طفلکمم محدود کرده بد دله من مشکلمم بابام تنها نیست همشون عذاب میدن من و

عزیزه دلم هر کسی یه درد داره

فقط باید درس بگیری و قوی و قوی تر بشی👊🏻🥰🤞🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند