2777
2789
عنوان

با کسایی که ملچ مولوچ میکنن چی کنیممم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست

متاسفانه تو همچین شرایطی که ادمه فرد مهمیه ،   اگر سنش بالاتر باشه یا نشه تذکر بدی فقط باید مکانو ترک کنی😂 من اگه بمونم که قطعا دهن طرفو پر خون‌میکنم 

اون روی سگم باهاتون صحبت میکنه ، بفرمایید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وسط خوردنش بهش بگو یه لحظه نجوبعدش بذار پنج ثانیه بگذره و بعدش بهش بگو هیچی ادامه بده ؛ میخواستم از ...

خخخخخ باورت میشه من تا حالا شاید نوشابه یا دوغ که خوردم ببخشید آروغ زدم که خوب یه جوری میزنم که خودمم نمیفهمم...وختی چیزی میخورم اگه کسی نگام نکنه نمیفهمه چون ساکتم دهنم بستس ولی بعضیا اونقد شعورشون نمیرسه به خدا

پروفایلت کدوم فیلم سمیه؟ 🤣

نمیدونم فقط حال خوبشو دوس دارم همین طوری برا خودش شاده و میرقصه برا همین گذاشتم پروف

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش