2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاددد☹️🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 159 پست
متولد چه فصلی ام؟

زمستان یا تابستان

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عههه جدییی وقتایی حالت گر گرفتگی و حس میکنم شکمم سفت میشه طبیعیه یا انقباض ؟هفته 29

اگه دردهای منظم نباشه یعنی هر دو سه دقیقه تکرار منظم ندارن و با استراحت رفع میشن طبیعیه اما اگر دردهای منظم داشته باشی شکمت سفت بشه هر دو سه دقیقه دردت بگیره بااستراحت رفع نشه حتما برو بیمارستان

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

میخوام خودمو تست کنم ببینم چقدمبچها ازم سوالایی مث رنگ لباس و اینا بپرسین

منو بگو

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

منم میگی میرم دانشگاه یانه؟متولد چه ماهیم

زمستان یا بهار

آبی پوشیدیمتولد پاییزی

ابی اره ولی پاییز نه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

اگه دردهای منظم نباشه یعنی هر دو سه دقیقه تکرار منظم ندارن و با استراحت رفع میشن طبیعیه اما اگر درده ...

نه منظم نی هر دو سه روز ی بار و با استراحت خوب میشه ....راستی حسی داری نسبت ب اینکه زایمان چطوری پیش می‌ره خیلی طول می‌کشه یا ن .مثلاً چند ساعت طول می‌کشه دنیا بیاد؟کتش بهم بگی حستو

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
اگه دردهای منظم نباشه یعنی هر دو سه دقیقه تکرار منظم ندارن و با استراحت رفع میشن طبیعیه اما اگر درده ...

اشتی میکنیم کلا درموردش چی فکر میکین

نه منظم نی هر دو سه روز ی بار و با استراحت خوب میشه ....راستی حسی داری نسبت ب اینکه زایمان چطوری پیش ...

پس این درد کاذبه نگران نباش. استراحت کن و چیز سنگین بلند نکن. 

نه منظم نی هر دو سه روز ی بار و با استراحت خوب میشه ....راستی حسی داری نسبت ب اینکه زایمان چطوری پیش ...

شکم اولی؟😂 آخ از شما شکم اولا😂

ولی حسم میگه بچه داری

پس این درد کاذبه نگران نباش. استراحت کن و چیز سنگین بلند نکن.

باشه عزیزم در مورد سوالام حسی نکردی بم بگی؟اینکه چن ساعت طول می‌کشه زایمان کنم و اینا

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن