2777
2789
عنوان

هوای بارونی امروز🤭عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 36 پست
شمامازندرانیا بهترین مردم روی زمین هستین که خدانعمت ورحمتش وفراوونی بارون نصیبتون کرده خوشبحالتون

واااقعااا

هیچ حالی را بقانیست بی صبری مکن.  🌱🦋یه دختر فول انرژی ام که واسه هدفش میجنگه درمیون این همه ضربه شکست هاکه تجربه کرده وخواهدکرد!🧚🏻‍♀️.
اسی ببخشید سوالم ربطی نداره به تاپیکت اما چی تنته مانتو هست؟چه رنگ زیبایی داره چشممو گرفت.چه خوشرنگه

عزیز دلم به عکس دقت کنی کت کراپ هست کتان ه 

مشکی رنگش فیل تر انداختم یخورده رنگش خرمایی طور شده

هیچ حالی را بقانیست بی صبری مکن.  🌱🦋یه دختر فول انرژی ام که واسه هدفش میجنگه درمیون این همه ضربه شکست هاکه تجربه کرده وخواهدکرد!🧚🏻‍♀️.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا من سبز حنایی دیدم خخخخ

عزیزمم