2777
2789
عنوان

بین خواستگارم و فرد مورد علاقم کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 92 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میدونم اگه دلم با همکارم باشه ک هست حتی اگه باهاش صحبت کنم و همه چی اوکی باشه هیچوقت بزور پای سفر ...

اشکالی نداره  فقط گزینه های مختلفت بی دلیل حذف نکن شاید خواستگارت آمد و خیلی هم به دلت نشست شاید هم دیدیش و باعث شد نسبت به ازدواج با همکارت بیشتر رغبت پیدا کنی

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

تحت فشار بزارمش ؟

بگو الان من یه خاستگار دارم که خانوادم موافقن اگه منو میخوای پا پیش بزار اگه واقعا دوستت داشته باشه یه جلسه رو میاد خاستگاریت 

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

چتای قبلی که تو تاپیکاش بخون‌مثل غریبه هان والا عحیبن

من همه ی چتام  مگه میزارم تو نی نی سایت 

الان معیارت شد فقط همون دو تا اسکرین ؟ 

بعدش اومد گفت من نگفتم بیخیالم شو گفتم نابودم همین 

من همه ی چتام مگه میزارم تو نی نی سایت الان معیارت شد فقط همون دو تا اسکرین ؟ بعدش اومد گفت من نگفت ...

من اونو‌نمیگم استوری شب یلدا رو یمیگم در کل پنج ساعت یه بار به همدیگه جواب میدین اسم این اصلا رابطه نیس 

من اونو‌نمیگم استوری شب یلدا رو یمیگم در کل پنج ساعت یه بار به همدیگه جواب میدین اسم این اصلا رابطه ...

بعد از اون دیگه شروع کرد ب حرف زدن 

بهم گفت ترس از دست دادنتو دارم 

و میترسم روزی ازدواج کنم ک مادرم تو عروسیم نباشه 

بعدش بهش گفتم میتونم کنار سختیات بمونم و صبر کنم 

من اونو‌نمیگم استوری شب یلدا رو یمیگم در کل پنج ساعت یه بار به همدیگه جواب میدین اسم این اصلا رابطه ...

حالا میخوای رابطه ی منو کنکاش کنی در چ حد ؟ 

علاقه س بین دو نفر 

بیکار نیستیم با این شیفتای سنگین هر ساعت گوشی دست بگیریم 

بعد از اون دیگه شروع کرد ب حرف زدن بهم گفت ترس از دست دادنتو دارم و میترسم روزی ازدواج کنم ک مادرم ...

خب اگه بهش همچین حرفی زدی اصلا نباید خواستگار راه بدی! باید طبق حرف خودت سال ها منتظر بمونی تا پسر هروقت اوکی شد بیاد جلو ولی ادم های عادی باهم‌میرن دیتی کافه ای پارکی

حالا میخوای رابطه ی منو کنکاش کنی در چ حد ؟ علاقه س بین دو نفر بیکار نیستیم با این شیفتای سنگین هر س ...

برای خودت میگم اگه میخوای طرفتو‌بشناسی باید‌باهاش حرف بزنی وگرنه ادما از دور قشنگن هر کسی برای رابطه اش تایم میزاره ربطی به پرستار و دکتر نداره چون خودم دیدم ...

خب اگه بهش همچین حرفی زدی اصلا نباید خواستگار راه بدی! باید طبق حرف خودت سال ها منتظر بمونی تا پسر ه ...

درگیر مادرشه حق میدم بهش 

میگی‌چیکار کنم خودم بهش پیشنهاد بدم بیاد بریم بیرون 

برای خودت میگم اگه میخوای طرفتو‌بشناسی باید‌باهاش حرف بزنی وگرنه ادما از دور قشنگن هر کسی برای رابطه ...

شناختش ک تو محل ‌کار برخورد داشتیم باهم 

الانم حال و حوصله ی بیرون رفتن نداره 

بعد از اونا نیست بره سراغ دخترایی ک کافه بیان و اهل رفیق بازی باشن 

خودم اهلش نیستم 

میگی چیکار کنم ؟؟