2777
2789

سلام دخترا پیش هرکی رفتین پیش فائزه قنبری نرین.ابروهای منو نه خطی درست کرده انگار سایه زدم ،  نه قرینه کرد نه تاجشو درست کرد انگار پولمو ریختم دور. عکسشو میذارم.

گول عکسایی که تو اینستا میذاره نخورین.اخرش دستیارش شقیقه مشتری رو میکشه بالا که تو فیلم انگار دم ابرو لیفت شده!همش ادیته دقت کنید شقیقه سر رو نشون نمیده تو عکسایی که میذاره...من باهاش بحثم شد گفت میخواستی پیش من نیای خودت رضایتنامه امضا کردی!!!نوبت ترمیم هم نداد.من هم از طریق اتاق اصناف و هم حقوقی شکایت کردم و میخوام ادبش کنم فقط یادتون باشه هیچوقت رضایتنامه امضا نکنید.

اگه به من میگفت ای وای چرا اینطوری شده،  توی ترمیم برات درستش میکنم نگران نباش ، من آروم میگرفتم اما ایشون در کمال وقاحت بهم میگه میخواستی پیش من نیای ! خودت رضایتنامه امضا کردی!!! در همین حد بی مسئولیت. تمام ویس ها و پیاماشم دارم.

امروز رفتم اتحادیه بهش زنگ زدن گفتن باید پول این خانوم رو بهش برگردونی وگرنه از طریق اتحادیه شکایتش ثبت میشه ، خیلی راحت گفت هرکاری میخواد بکنه!!

از اونجایی که اینجا تجارب رو در اختیار هم میذاریم منم خواستم تجربه ام رو بهتون بگم و امیدوارم شما مثه من گول عکسای تو پیجشو نخورید .

من از طریق معرفی یک نفر در همین نی نی سایت رفتم پیش ایشون ، امیدوارم همونطور که اینجا بستری هست برای تبلیغ این افراد، عدم رضایت من رو هم قرار بدین .ممنون از نی نی سایت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط خواستم اینجا بهتون اطلاع رسانی کنم ابدا فرم رضایتنامه امضا نکنین که امثال این خانوم خیالش راحت باشه خودتون رضایت دادین.و دوم اینکه گول تبلیغات و پست های اینستارو نخورین .سوم اینکه حتما به سالن ها مراجعه کنید ،امروز یه خانومی توی اتحادیه اومده بود رفته بود توی خونه براش بوتاکس زده بودن طفلک نابود شده بود ولی اتحادیه کاری براش نمیتونست بکنه.خلاصه خیلی حواستون رو جمع کنید