سلام دخترا پیش هرکی رفتین پیش فائزه قنبری نرین.ابروهای منو نه خطی درست کرده انگار سایه زدم ، نه قرینه کرد نه تاجشو درست کرد انگار پولمو ریختم دور. عکسشو میذارم.
گول عکسایی که تو اینستا میذاره نخورین.اخرش دستیارش شقیقه مشتری رو میکشه بالا که تو فیلم انگار دم ابرو لیفت شده!همش ادیته دقت کنید شقیقه سر رو نشون نمیده تو عکسایی که میذاره...من باهاش بحثم شد گفت میخواستی پیش من نیای خودت رضایتنامه امضا کردی!!!نوبت ترمیم هم نداد.من هم از طریق اتاق اصناف و هم حقوقی شکایت کردم و میخوام ادبش کنم فقط یادتون باشه هیچوقت رضایتنامه امضا نکنید.
اگه به من میگفت ای وای چرا اینطوری شده، توی ترمیم برات درستش میکنم نگران نباش ، من آروم میگرفتم اما ایشون در کمال وقاحت بهم میگه میخواستی پیش من نیای ! خودت رضایتنامه امضا کردی!!! در همین حد بی مسئولیت. تمام ویس ها و پیاماشم دارم.
امروز رفتم اتحادیه بهش زنگ زدن گفتن باید پول این خانوم رو بهش برگردونی وگرنه از طریق اتحادیه شکایتش ثبت میشه ، خیلی راحت گفت هرکاری میخواد بکنه!!
از اونجایی که اینجا تجارب رو در اختیار هم میذاریم منم خواستم تجربه ام رو بهتون بگم و امیدوارم شما مثه من گول عکسای تو پیجشو نخورید .
من از طریق معرفی یک نفر در همین نی نی سایت رفتم پیش ایشون ، امیدوارم همونطور که اینجا بستری هست برای تبلیغ این افراد، عدم رضایت من رو هم قرار بدین .ممنون از نی نی سایت