2777
2789
ما ی همسایه داشتیم مستاجر بودن رفتن از ساختمون،سه تا بچه پشت هم اورد ،ی دنا پلاس بدون قرعه کشی و زم ...

اینم خوبه مناسبه ولی کمی زمانبره تقریبن سه سال

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چون مدیریت ندارید من مو به موی زندگیم با مدیریت پیش میره. در سال ۱۲ تا ۲۴ گرم طلا پس انداز میکنم . به اجبار باید بخریم و میخواییم چن وقت دیگه بفروشیم خونه بخریم

یه تعلیقی سیاسی🤕

چجوری تو ۱۷ سال نتونستی بخری من از ۵ سال پیش شروع کردم به وام گرفتن از بانک مهر وام دوبرابر بگیر اون و طلا بخر با ۱۵ تومن حقوق میتونی سه تا ۳۰۰ تومنی وام برداری میشه ۹۰۰ میلیون...حتما هم نباید تو شهرهای بزرگ خونه بخری با ۱ تومن تو یه شهر کوچیک یه واحد بخر برای خرید و فروش 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
درامدتون چقدرهچقدر خرج خودتون میکنید؟

بوتیک داریم

همسرم کارمنده خودمم دانشجو 

سود بوتیک هرچی باشه میره برا طلا و پس انداز....

خرج خودمونم گاهی از مغازه ام استفاده میکنیم حقوق همسرمم دست منه

یه تعلیقی سیاسی🤕

بوتیک داریمهمسرم کارمنده خودمم دانشجو سود بوتیک هرچی باشه میره برا طلا و پس انداز....خرج خودمونم گاه ...

بسلامتی همسر من اصلا به من نمیگه چقدر در میاره همش خرج مغازه میکنه اصلا هیچ پیشرفتی تو زندگی نداریم

منم منتظرم درسم تموم‌بشه خودم ی کاری کنم 

تازه ماشینم فروخت برای خرج مغازه 😒😒

بسلامتی همسر من اصلا به من نمیگه چقدر در میاره همش خرج مغازه میکنه اصلا هیچ پیشرفتی تو زندگی نداریمم ...

ما از زمان دوستی مدیریت با من بود چون مغز اقتصادیم خیلی خوبه اونم ترجیح میده با من مشورت کنه تا سرخود کاری کنه. البته همه مردا اینجور نیستن و نمی‌خوان متوجه بشن که زنا مغزشون بهتر کار میکنه. زمان دوستیمون سرباز بود حقوقش رو برا من میفرستاد تا من لباس بگیرم ولی هم ۷ گرم حلقه نشون رو خریدم باهاش هم ۷گرم حلقه عقد (البته جدا از حقوق پول دیگه ام میفرستاد) 

یه تعلیقی سیاسی🤕