2777
2789
عنوان

یکی اومده خاستگاریم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 46 پست
خاستکارم ندارم دیگ ۲۵ سالمه

یجوری میگی ۲۵ سالمه،

انگار ۲۵۰ سالته!

تازه اول جوونیتو زندیگته

از پوشک عوض کردن ظرف شستن یا گردگیری کردن خوشت میاد؟؟؟

یا دوست داری با دوستات بیرون نری و مجبور باشی قبل هشت خونه باشی حتما یا تو فضای مجازی اجازه نداشته باشی بری؟؟ (اکثر مردا حداقل یکی از این خصوصیات رو دارن)

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم همینجوری بود هی فکر قد میکرد تازه اون چند سانت خودش از شوهرش بلند تر بود حتی اوایل عقد که همه چی هم تموم شده بود و قبول کرده بود ناراحت بود از این موضوع اما خب پسره خیلی دوسش داشت

الان با دو تا بچه اصلا براش مهم نیس خیلیم دوس داره شوهرشو

اتفاقا شوهر خواهرشم قد بلنددددد ۱۸۵ و ۱۹۰ و اینا میشد

ب شدت تو زرد از آب در اومد الانم میخان جدا شن

یجوری میگی ۲۵ سالمه،انگار ۲۵۰ سالته!تازه اول جوونیتو زندیگتهاز پوشک عوض کردن ظرف شستن یا گردگیری کرد ...

این اصلا اینجور نیست کافی بگم دلم اینو میخواد سریع اوکی کرده نمی‌دونم فقط قدش

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
این اصلا اینجور نیست کافی بگم دلم اینو میخواد سریع اوکی کرده نمی‌دونم فقط قدش

اکثرا همه اولش همینطورین

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خیلی گیجم نمی‌دونم چیکار کنم کنارشم خیلی حس خوبی دارم ولی وقتی نیست میگم قدش کوتاه ول کن

خواهرمم همش میگفت قد بلند اخرش یه خواستگار خیلی خوب اومد که قدش هم قد خودش بود هی میگفت نه 

مام گفتیم اوکی ردش میکنیم اجباری که نیست (خواستگار دیگه ای به خوبی این نداشت )

بعد ترسید گفت باشه 

دوره  عقد خیلی رو مخمون رفت که قد شوهرم کوتاهه دوسش ندارم مخصوصا پسره هم خوش اخلاق و مهربون بود خیلی نازشو میکشید اینم بدتر خودشو میگرفت 

ولی عروسی که کردن و رفتن تو زندگی انقدر اخلاق شوهرش خوب بود که با تمام وجود عاشقش شد و راضیه از ازدواجش

کم کم این چیزا برات بی اهمیت میشه