2777
2789

رقیق صمیم ۲۴ ساعت تموم زندگی همدیگرو میدونیم

با شوهرش دعواش شد چون شوهرش گفت باید ماشینمونو بدیم دست پدرم دوستمم گفت نههه

داشت واسم ویس میفرستاد

پدر و مادر دوستم پیشش بودن رفتن خیر سرشون سر بزنن به بچشون. پدر زن وقتی دید داماد داره با دخترش بحث می‌کنه سکته کرد مرد 

دیشب تا حالا فوت کرد من باورم نمیشه منتظرم بیان شهرمون برم پیش دوستم حالش خیلی بده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تقصیر دختره هم هست 

یکم سیاست هم خوب چیزیه 

جلو خانواده ها که نباید دعوا کرد 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مادر پدر های گرامی 

همه خونه ها بحث هست 

اگه قراره بخاطر بحث اینجوری بمیرین

لطفا اصلا بجه دار نشین

این دختر بدبخت تا همیشه میگه من مقصرم درحالی ک بحث توهمه خونه ها هست اونم در این حد

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تقصیر دختره هم هست یکم سیاست هم خوب چیزیه جلو خانواده ها که نباید دعوا کرد

حتمازیاد بحث میکردن خونواده خبرداشتن 

الان دیگه خیلی بهشون فشاراومد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چه بد شده

حالا هم خودشو مقصر میدونه هم شوهرشو 

چجوری زندگی کنه طفلکی 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
حتمازیاد بحث میکردن خونواده خبرداشتن الان دیگه خیلی بهشون فشاراومد

ای بابا 

به هرحال خدا بهشون صبر بده 

امیدوارم عذاب وجدانشون هم بعد از یه مدت برطرف بشه وگرنه زندگیشون جهنم میشه😮‍💨

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ای بابا به هرحال خدا بهشون صبر بده امیدوارم عذاب وجدانشون هم بعد از یه مدت برطرف بشه وگرنه زندگیشون ...

دقیقا بعضی آقایون خیلی نامردن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ای بابا به هرحال خدا بهشون صبر بده امیدوارم عذاب وجدانشون هم بعد از یه مدت برطرف بشه وگرنه زندگیشون ...

یعنی واقعا عذاب وجدان میگیرن ای خدا 

فک نکنم دوستم شوهرش را ببخشه دیگه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خب دختره میزاشت پسره ماشینش رو بده ب باباشوالا داماد چ ربطی داره

همیشه هردیقه میاد ماشین اینارو می‌بره 

دختره خودش ماشین خریده با پول طلا خودش بنام خودش 

گناه ک نکرده عروس اینا شد

بعد گفت مسئولیت داره ترسید خراب بشه ماشینش 

چی بگم