2777
2789
عنوان

آیا مردها هم باید در کارهای خانه کمک کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 24 پست

بله باید کمک بدن البته اینکه کمک کنن نشونه از تربیت درست مادرشونه تو به خیلی چیزا میتونی پی ببری

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت بگو وقتی مادرشوهر میگه خونه ی پسسسسرمهههه کی باید تمیزش کنه؟اونی که صاحب خونه س ینی شوهر🤣بی شوخی  الان من سرکار میرم با بچه کوچیک و باردارم نمیتونم به همه کارا برسم باید کمک کنه یا حتی خونه دارا هم یه موقع مریضن یا مهمونی دارن کمک لازمه واقعا توافقیه به نظرم ولی درکل زندگی مشترکه کاراشم مشترکه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

صد درصد باید کمک کنن و شوهرم میکنه با اینکه من شاغل نیستم ،ولی خودش میدونه از صبح همش در حال جنب و جوش و خدمات دادن به بچه هام ،وقتی میاد هر کاری از دستش بر میاد انجام میده ،مثلا دیشب ظرفای شام و حال نداشتم بشورم کم هم بود صرف نمی‌کرد بزارم ماشین،صبح بیدار شدم دیدم شوهرم قبل رفتن سر کار شسته آشپزخونه رو جمع و جور گرده رفته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

از من یه نصیحت به یادگاری داشته باش ، اگه مرد  خونه مثل یه مهمون بشینه و از موضوعات خونه سر در نیاره ، اونی که باخته و ضرر کرده مرده ، سعی کن تو زندگی کامل مشارکت داشته باشی ، چه تو کار خونه چه خرید ، نگهداری از بچه ، وقتی میگن زن و شوهر شریک زندگی ان باید تو همه چی شریک باشن

من که همیشه کمک میکردم، مثلا پامو بلند میکردم که بتونه زیرشو جارو کنه، یا غذایی که میپختو می‌خوردم که نمونه خراب شه، یا موقع ظرف‌شستن، اصلا نمیذاشتم دست به ظرفا بزنه، میگفتم بذار بعدا میشوری، یا وقتی مهمون داشتیم، تقریبا همزمان با مهمونا میومدم خونه که تو دست و پاش نباشم و مزاحم کاراش نشم

خیلی کمکای دیگه ‌هم میکردم 😂😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
چه زن فهمیده و عاقلی آفرین

ممنون عزیزم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!