من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
چشم عزیزم بفرماییدعزیز دلم اول یدونه تخم مرغ رو بشکن با ۴ تا قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل حسابی هم بزن تا کرمی رنگ بشه ، وقتی کرم رنگ شد نصف بیشتر لیوان شیر اضافه کن با یک قاشق و نصفی روغن مایع آروم درحد مخلوط شدن هم بزن، وقتی هم خورد یک لیوان سر خالی آرد قنادی با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کن روی مواد الک کن و هم بزن مواد حاضره حالا با ملاقه شکل گرد یکی یکی روی تابه ای که اصلا چرب نکردی و صافه و خط و خش نداره و حسابی داغ شده میریزی وقتی حباب زد آروم از بغل برگردون دیدی پخته برش گردون
درد من درد میکند صبحت درد با عامل درد درد را غم میکند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔