2777
2789
عنوان

برای اولین بار پنکیک درست کردم 😍🥰 جاتون خیلی سبز☘

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 66 پست
منم امروز برا پسرم درست کردم ...همیشه با اشتها میخوره .همسرم هم همینطور ....یه شکلش همینی هست که دوس ...

مرسی از نظر قشنگت عزیزدلم ، دختر من همه ارو خورد یکمم خورد 😂😂😂 به اون چیزی نمیتونم بگم منتظرم شوهرم بیاد بخوره تا اگه نخورد ماهیتابه ارو بکوبم تو کلش 

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوش جان آره عالی شده

قربونت برم این انرژی ها واقعا یه کاری میکنه بادم که دوست داری همیشه یه چیز جدید درست کنی

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

نوش جونت عزیزم چقدر هیجانی شده قیافس دلم خاست

ببخشید عزیزدلم اگر دلتون خواست ، حلال کن گلم ، چون اولین بارم بود فقط خواستم انرژی بگیرم 

مرسی از نظر قشنگت عزیزدلم ، دختر من همه ارو خورد یکمم خورد 😂😂😂 به اون چیزی نمیتونم بگم منتظرم شوه ...

برا من همیشه بین پسرم و همسرم دعواست برا سهم بیشتر ..همش رو میخورن ..به منم باشه میخورما ولی حیف رژیم هستم ..فعلا شیرینی جات رو دارم حذف میکنم ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
برا من همیشه بین پسرم و همسرم دعواست برا سهم بیشتر ..همش رو میخورن ..به منم باشه میخورما ولی حیف رژی ...

نوش جون همگی تون باشه عزیزم ،منم شیرینجات نباید بخورم اما حیف که دیگ دلم خواست این پنکیک رو درست کنم

اینچه حرففی هست نوش جونت 😍🥰

مممنونم عزیزدلمی

دخترمم خوشش اومد زیاااااد😂😂😂😂😂

وای فداش بشمممم 

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

نوش جان 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بچه ها چطوره؟

عالی ❤️

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
وای فداش بشمممم

قربات برم عزیزدلم خدا نکنه😘

اجیی دستورشم بزارر چجوری درست کردی

چشم عزیزم بفرماییدعزیز دلم اول یدونه تخم مرغ رو بشکن با ۴ تا قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل حسابی هم بزن تا کرمی رنگ بشه ، وقتی کرم رنگ شد نصف بیشتر لیوان شیر اضافه کن با یک قاشق و نصفی روغن مایع آروم درحد مخلوط شدن هم بزن، وقتی هم خورد یک لیوان سر خالی آرد قنادی با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کن روی مواد الک کن و هم بزن مواد حاضره حالا با ملاقه شکل گرد یکی یکی روی تابه ای که اصلا چرب نکردی و صافه و خط و خش نداره و حسابی داغ شده میریزی وقتی حباب زد آروم از بغل برگردون دیدی پخته برش گردون