🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب خوردن یک وعده غذا خودش سرکوب متابولیسم هست عزیزم...همه ی وعده هارو بخور اما کم ..غذاها روغن دار نباشع..مخصوصا صبحانه و شام.و غذاهای پروتیینی بخور تا هم سیر نگهداره و هم اشتهای کاذب رو کور کنه،چربی های بدن با ورزش از بین نمیرن فقط باید نقصان کالری داشته باشی
🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).
چون تجربه نکردم نمیتونم در این خصوص نظری داشته باشم،من ناهار ها رو وعده های معمولی میخوردم برنج و خورشت و...اما شبا یه تست جو با کره بادام زمینی و...یا عدسی بدون روغن با تخم مرغ آبپز با نان تست و...