2777
2789
عنوان

کسی تو بارداری زگیل گرفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 53 پست
انشاالهنه اون نداره منم اصن تو بارداری رابطه نداشتم اصلا باهاش

خب پس شاید چیز دیگه باشه خود دکتراام بد از آزمایش همیشه تشخیصه نهایی میدن آخه اسکین تگه منگوله پوستیه زیگیله خیلی شبیه همن اینجاام خیلی از خانوما داشتن ولی زیگیل نبودع واسه شماام نیس اگه همسرتون نداره

تجربه گُرگت میکنه :)
نه بابا همه زگیلی که خطرناک نیست که. من به خانم دکتر گفتم برا ازمایش بدم ؟ گفت نه. برا چی؟؟برو برشون ...

حتما برمیدارم ولی بعضیا میگن چون اون دستگاه میخوره به قسمت زگیل بقیه خطرناکه نمدونم والاه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما برمیدارم ولی بعضیا میگن چون اون دستگاه میخوره به قسمت زگیل بقیه خطرناکه نمدونم والاه

برا من دستگاه خاصی نبود. سرش یه چی مثل گوش پاک کن و یه بار مصرف بود. نمی دونم. برا من مثل سوزوندن بود. چون خیلی ریز بودن. بابام دو تا بزرگ تو شکمش داشت و یه ماه قبل رفت آمپول بزنه پسر تزریقاتیه دیده بود براش با تیغ جراحی برداشون داشت و پانسمان کرد و هر کاری کردیم هم پول نگرفت. گفت خودم پیشنهاد دادم. پول نمی گیرم

انشالله ک چیزی نیست وقتی ازخودتو همسرت مطمئنی بسپار به خدا خودش کمکت میکنه نی نیت صحیحو سالم بیاد بغ ...

مرسی عزیزم

ولی دکتر میگفت الان دیگه زگیل زیاد شد اصلا ربطی نداره رابطه دارشتی یا نه

خب پس شاید چیز دیگه باشه خود دکتراام بد از آزمایش همیشه تشخیصه نهایی میدن آخه اسکین تگه منگوله پوستی ...

توکل به خدا

ولی دکتر میگفت زگیل لزوما از طریق رابطه نیست

چه آزمایشی باید بدم؟

خود خانم دکتر بگو برات می نویسه. فکر کنم HPV. البته این انگار باید با نمونه برداری از رحم باشه. همسر ...

آخه میترسم بخاطر بچه نمونه برداری و پاپ اسمیر کنند

نه شوهرمم نداره

آخه میترسم بخاطر بچه نمونه برداری و پاپ اسمیر کنندنه شوهرمم نداره

نگرانیت برا اون طفل معصوم بدتره. اگه همسرت نداره نگران نباش. احتمالا برا ضعف سیستم ایمنیت هستش. نگرانت نباش

توکل به خداولی دکتر میگفت زگیل لزوما از طریق رابطه نیستچه آزمایشی باید بدم؟

میگفتی دکتر برات می‌نوشت ولی اگه هزینه برات مهم نیس میتونی بری آزمایشگاه و بهشون میگه می‌خوام تسته اچ پی وی بدم اگه با تایپ باشه ام یکم گرونتر درمیاد 

تجربه گُرگت میکنه :)
نگرانیت برا اون طفل معصوم بدتره. اگه همسرت نداره نگران نباش. احتمالا برا ضعف سیستم ایمنیت هستش. نگرا ...

اره دکترم همینو گف گف این استرست خطرناک تره میزاریم برای بعد زایمان

توکل به خدا