2777
2789
عنوان

فامیلمون رفته سربازی میگه خیلی خوش میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 36 پست
تازه شوهر من میگف موقع حموم رفتن عذاب بود چندتا بچه ترا دیده بودن همسرم نمازخون و اهل نماز شبه بهش گ ...

واییییی

چفدر وحشناک 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا 

یعنی هرچی ما میدیدیم این خونه بود ۲رو میکرد ۱۲یا ۲۲🤦🏼🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوش شیطون کر کاش براش تاپیک نمیزدی

وای دقیقا. هر چیزی اینجا گفتم برعکس شده/ از کسی تعریف کردم بلایی سرش اومده. در باره ی خودم چیزی گفتم دیگه نتونستم. عجیب اینجا انرزی منفی داره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وای دقیقا. هر چیزی اینجا گفتم برعکس شده/ از کسی تعریف کردم بلایی سرش اومده. در باره ی خودم چیزی گفتم ...

اره والا انشالله همیشه حال دلشون خوش باشه

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌