2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخی عزیزم🫠با این رشته ی سخت بیرون رفتن واقعا لازمهبگو یکی از دخترای فامیل که هم سن و سالته و باهم ص ...

دوستم ندارم خونمون پیش خونه ی دوستام نیست نمیزارن منم میگم چشم نمیرم

چه کنم عزیزم همینه که هست

من خودم این روزا رو گذروندم ک ب تو میگم اینجوری نباش

اون همه استرس و خونه نشینی نتیجش شد حمله های پانیک و دردای عصبی...برا همین اعصابم خورد شد ک اینجوری گفتی

باور کن روزی نیم ساعت دیگه ب جایی برنمیخوره بهشون بگو ک نیاز داری ب این بیرون رفتنه...همون اطراف خونتون یه دور بزن ولی هر روز باشه 

من خودم این روزا رو گذروندم ک ب تو میگم اینجوری نباشاون همه استرس و خونه نشینی نتیجش شد حمله های پان ...

عزیز دلم فدات بشم نمیزارن من خودمم خییلی اسرار نمیکنم چون بی ون رفتن دوست ندارم دیگه عادت کردم به خونه

عزیز دلم فدات بشم نمیزارن من خودمم خییلی اسرار نمیکنم چون بی ون رفتن دوست ندارم دیگه عادت کردم به خو ...

میفهمم چی میگی...خب حداقل خونه ورزشای سبک انجام بده

تو نت هست...دمنوش بابونه بخور...هرازگاهی فیلم طنزی چیزی ببین...امیدوارم ک همیشه از مریضی ب دور باشی عزیزم