2777
2789
خدانکنه عشق من😍❤میایی تلگرام با بچهای سایت ی گپ داریم همشوون پایهه مث خودت خونگرم اجتماعی هستن دوس ...

جدددی؟ یه چند روزه وصل نمیشه پروکسیم ولی بهت درخواست میدممم لینک بدهههه😍🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانامون همیشه پارازین مشکی میپوشیدن نهایت تو جشنا رنگ پا 😂

دقیقا" 

الان دیگه همه چی فانتزی شده 

من مامانم یه موقه ها لباس زیر برام میخره میره بدترین نوع ممکن پیر زنی میخره😂

حرف دل در دل بماند بهتر است....

تو زمستونم از اون جورابها میپوشه

رنگ پا خیلی خزه😂

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
جدددی؟ یه چند روزه وصل نمیشه پروکسیم ولی بهت درخواست میدممم لینک بدهههه😍🤣

ارهههه عشقم حلههه😍😍😍😍😍

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

من داره میشه ۳۶سالم جورابامو ببینی . جورابت خیلی‌سنگینه دربرابرشون😂😂 ی‌مغازه پیدا کردم تارگیاجوراب فروشی  مخم همش درگیره ک کی‌وقت کنم برم توش 😄

parasoo1989@
یه سایت هست همین عکسو بزاری بهت پول میده😂😂😂

😂

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

اره تازه کلی آدم کثیف هستن توی یوتیوب و اینستا و اینا چنل دارن اینطوری عکس پاهای زنا رو میزارن و کلی ...

اینا خوب مریضن دیگه دور هم جمع شدن عکس جوراب میبنن ج ق میزنن تخمه میشکونن

حرف دل در دل بماند بهتر است....