کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اینا چس کلاس میزارن که مثلا آره من خیلی سرم شلوغه یا دلایل بی ربط دیگه، یه همکلاسی داشتم اینجوری بود، صدسال یه بار جواب میداد، انگار نه انگار یه نفر شاید منتظر جوابشه
شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
اخه من پیامم جوابی نداشت یه تشکر اخر پیام بود همینگفتگومون تموم شده بودفقط برام عجیب بود این همه مدت ...
خب باشه یه تشکر خشک و خالی باشه، چه فرقی داره وقتی یه نفر انقد نسبت به اطرافیانش بی تفاوت برخورد کنه! چون خودم اصلا آدم بی تفاوتی نیستم زیاد به چشمم میاد
آره من اون موقع کارم واجب بود و منتظر جواب بودم
شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
میشه توی تل چت رو پاک کرده باشه بعد دوماه سین بخوره؟!
خود تلگرامو میگم