2777
2789
عنوان

بعد دوماه پیامم رو سین کرده

115 بازدید | 21 پست

کراشم

البته پیامم چیز خاصی نبود که جواب داشته باشه و حرفمون تموم شده بود منم یه تشکر کرده بودم اخرش. ولی موندم چرا بعد دوماه سین زده😂

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

کدوم برنامه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلگرام

پاک نکرده بود بنظرت ؟

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
چرا مگه چیه؟

اینا چس کلاس میزارن که مثلا آره من خیلی سرم شلوغه یا دلایل بی ربط دیگه، یه همکلاسی داشتم اینجوری بود، صدسال یه بار جواب میداد، انگار نه انگار یه نفر شاید منتظر جوابشه

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
اینا چس کلاس میزارن که مثلا آره من خیلی سرم شلوغه یا دلایل بی ربط دیگه، یه همکلاسی داشتم اینجوری بود ...

اخه من پیامم جوابی نداشت

یه تشکر اخر پیام بود همین

گفتگومون تموم شده بود

فقط برام عجیب بود این همه مدت چرا سین نکرده خب اصلا چت رو پاک میکرد واسه چی نگه داشته

ولی خب شاید برای شما فرق میکنه موضوع و شرایط تون

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

اخه من پیامم جوابی نداشت یه تشکر اخر پیام بود همینگفتگومون تموم شده بودفقط برام عجیب بود این همه مدت ...

خب باشه یه تشکر خشک و خالی باشه، چه فرقی داره وقتی یه نفر انقد نسبت به اطرافیانش بی تفاوت برخورد کنه! چون خودم اصلا آدم بی تفاوتی نیستم زیاد به چشمم میاد

آره من اون موقع کارم واجب بود و منتظر جواب بودم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
اگه پاک کرده بود که سین نمیخورد هیچوقت

تلگرامو میگم😐

میشه توی تل چت رو پاک کرده باشه بعد دوماه سین بخوره؟!

خود تلگرامو میگم