2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر زشتم

69 بازدید | 6 پست

همش  پیش بقیه خجالت میکشم مگه منم آدم نیستم چرا هیچ چیز خوبی ندارم نه پول دارم نه قیافه دارم نه هیکلم خوبه نه تو جای خوبی زندگی میکنم اصلا هدف خدا از آفرینش من چی بوده فکر کنم میخواسته یه موجود زشت به درد نخور هم رو زمین داشته باشه کاشکی بمیرم راحت شم مگه نمیگن خدا همه رو برابر آفریده پس من چرا اینجوریم لعنت به همه چیزهایی که باعث شد من به وجود بیام

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا بغلم که همدردیم 

البته من مشکل اصلیم هیکلمه اون حل بشه تا حد زیادی قیافم بهتر میشه

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

اینجوری نگو ،شاید در هر لحظه یه چیزهایی برات اتفاق بیوفته که فکرشم نمیکردی...

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

اینجوری نگو ،شاید در هر لحظه یه چیزهایی برات اتفاق بیوفته که فکرشم نمیکردی...

راست میگی هر چی بدبختی هست سر من ممکنه بیاد 

چیزای خوب که نیست واسه من فقط بدبختی

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

کسی از زشتی بدبخت نشده همه ی ادمای دنیا زیبا نیستن اگه بودن دنبال روش های زیبایی نبودن پس نگرش و افکارت رو عوض کن گل 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.