2777
2789

استرسشو دارم حداقل درحد۱۴یا۱۲بگیرم🙂💔نمیخوام برم برای نهایی خیلی بدههه نهایی پدرادمو درمیاره😥

خوندم ها ولی خیلی کم میترسم نمره نیارم یه سوال عربی توی کنکور مهمه؟ اگر مهمه که سرجلسه امتحان نرم؟ چون حالم خوب نیس ازنظر روحی😥🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😔اره انسانیم خوب بنظرت نرم؟ چکارکنم؟ 💔🥺تازه عربی۱۰هس

دی ماه اصلا مهم نیس برو یازدهم؟

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

کم خوندم دیروز یه اتفاقی افتاد نتونستم بخونم کم خوندم ۴بعدازظهر امتحانه نمره نیارم بدبختم🥺💔

اوووو تا 4بعدازظهر عربی 3سالو میشه جمع بست:/😂

آرامش داشته باش و به هیچی فکر نکن.

دائم الخسته‌.

دی ماه اصلا مهم نیس برو یازدهم؟

خوب من یک بار امتحانشو میدم😭🥺💔اگر خرداد بود که می گفتم ولش این مهم نیس ولی این یک باره💔🥺بعد توی ۶۰درصد کنور دهم هم حسابه؟ 

خوب من یک بار امتحانشو میدم😭🥺💔اگر خرداد بود که می گفتم ولش این مهم نیس ولی این یک باره💔🥺بعد توی ...

نه اصلا دی ماه مهم نیست 

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

ببین صفر و صدی برا خودت شرط نذار. چون هیچی نمیخونی!از 8درس فرضاً 4 درسشم بخونی بهتر از هیچیه..

اره اینقدر تنلبم که حدی نداره بنظرت چکارکنم تنلبیمو بزارم کنار🥺💔

عزیزم پاشو پاشو کتابت وبیار بشین بخون با استرس چیزی حل نمیشه یا توقع نمره نداشته باش یا بشین بخون

نصف دنیارا زن ها تشکیل دادند نصف دیگرهم زن ها به وجود اوردند و انگاه ان هارا بی ارزش میشمارند،،
نه اصلا دی ماه مهم نیست

میدونم مهم نیس خرداد مهمه ولی من همه کتاب هام نصف خرداد نصف دی مدرسم بزرگسالانه واگر عربی دهم رو گند بزنم یازدهم رو خوب بگیرم توی کنکور تاثیر نداره

فک کردم نهایی داری تجدیدی پاس میکنی:/

این حجم استرس چه خبرهههه دهمی هنوز!

دی ماه هیچ سالی هیچ تأثیری نه تو کنکور نه تو هیچی نداره. بشین با خیال راحت بخون لذت ببر.

دائم الخسته‌.