2777
2789
عنوان

من به مردم این شهرها علاقه ی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8608 بازدید | 228 پست
شیرازیارو که همه دوست دارن خدایی کسی هست شیرازیارو دوست نداشته باشه؟یکی شیرازیا یکی جنوبیا واقعا دوس ...

من خداییش شهر شیراز را دوست ندارم دلگیره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عاشق شیرازم ، تا حالا نرفتم، خیلی دوست دارم برم

صاحب خونه ام و کارفرما همسرم هم شیرازی هستن و من نمیدونستم،امسال فهمیدیم، بشددددت انسان های عالی هستن،عاشق شیراز بودم و بخاطر انسانیت مردمانشون بیشتر عاشقش شدم🥰❤️

چرا با همه دعوا دارید شما دیگه خیلی دارید متعصبی حرف میزنید 😐😑اون عکسی ام که از گوگل اوردین نمای ک ...

من با هیچ نژادی از ایرانیا هیچ مشکلی ندارم

فقط از شایعه و حرف غلطی که روش تاکید بشه بدم‌ میاد تا جایی که براش امارم اوردم همین

من شیرازیم، کوردا رو خیلی دوس دارم😊

ذکر خیر شیرازیای باصفا و اصفهونیای خونگرم پیش ما کوردا همیشه هست♥️

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
چهارمحال و بختیاری رو میگماگه منظورت اینه من بختیاری ام نه من نیستم من ترکم

عه

اونجاهم ترک داره نمیدونستم

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 

من خودم کوردم و اینجا خیلی مهمون نواز و غریب پرستن رفته بودیم اهواز خیلی حس بدی داشتم احساس غربت میکردم مریض بد حال داشتیم خیلی حس بدی بود. همون روز اول همراه یکی از بیمار ها برامون نهار آورد اومدن دنبالمون بریم خونشون و با این که خودشون بیمار بد حال داشتن سنگ تموم گذاشتن خدا شاهده دیگه انگار شهر خودمون بودیم اصلا احساس غربت نکردم. چقد مردمانش خوب بودن یه خانواده لر هم اونجا بودن برامون سنگ تموم گذاشتن واقعا اهوازی ها و لر  ها حرف ندارن هر چی بگم کم گفتم

از پدربزرگ مادربزرگ ات بپرس به چه زبونی حرف میزنن قطعا میگن ترکی . لطفآ از لفظ من درآوردی شوروی سابق به اسم آذری استفاده نکن. در ضمن شما که اصفهان بودی استارتر 😏😏

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خودتو شفا بده چرا الکی میگی ۹۰ درصد مردم لرن در حالی که امار میگه بالای ۸۰ درصد فارسن؟

میشه دیگه ریپ نزنی خودت و میخوای بزن به در و دیوار جای کاربرای لر بودم برات گزارش میزدم خودت و چی میبینی خودتو خسته کن تا میتونی مردم چیزی و میبینن که معلومه خداروشکر شما فارس شیرازی خوب داری خودت و نشون میدی