قصد بی احترامی به بقیه ی شهرها و قومیت هارو ندارم دوستان همه جای ایران سرای من است ولی به عنوان یه دختر آذری من به شدت کردهارو و گیلانی هارو و شیرازی هارو دوست دارم خیلی دوسشون دارم واقعیت هم شهرشونو هم مردمشونو
حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من عاشق شیرازم ، تا حالا نرفتم، خیلی دوست دارم برم
صاحب خونه ام و کارفرما همسرم هم شیرازی هستن و من نمیدونستم،امسال فهمیدیم، بشددددت انسان های عالی هستن،عاشق شیراز بودم و بخاطر انسانیت مردمانشون بیشتر عاشقش شدم🥰❤️
من خودم کوردم و اینجا خیلی مهمون نواز و غریب پرستن رفته بودیم اهواز خیلی حس بدی داشتم احساس غربت میکردم مریض بد حال داشتیم خیلی حس بدی بود. همون روز اول همراه یکی از بیمار ها برامون نهار آورد اومدن دنبالمون بریم خونشون و با این که خودشون بیمار بد حال داشتن سنگ تموم گذاشتن خدا شاهده دیگه انگار شهر خودمون بودیم اصلا احساس غربت نکردم. چقد مردمانش خوب بودن یه خانواده لر هم اونجا بودن برامون سنگ تموم گذاشتن واقعا اهوازی ها و لر ها حرف ندارن هر چی بگم کم گفتم
از پدربزرگ مادربزرگ ات بپرس به چه زبونی حرف میزنن قطعا میگن ترکی . لطفآ از لفظ من درآوردی شوروی سابق به اسم آذری استفاده نکن. در ضمن شما که اصفهان بودی استارتر 😏😏
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎
خودتو شفا بده چرا الکی میگی ۹۰ درصد مردم لرن در حالی که امار میگه بالای ۸۰ درصد فارسن؟
میشه دیگه ریپ نزنی خودت و میخوای بزن به در و دیوار جای کاربرای لر بودم برات گزارش میزدم خودت و چی میبینی خودتو خسته کن تا میتونی مردم چیزی و میبینن که معلومه خداروشکر شما فارس شیرازی خوب داری خودت و نشون میدی