2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم منم خیلی وقته عقب انداختم شاید دوماه هم بشه یادم نیس کی شدم ولی بی بی چک من این هفته تازه داره ...

حوصله دکتر نداشتم..میخاستم قرص جلوکیری بخورم یا پروژسترون تا زود پریود شم.چند بی بی زدم منفی بوده.یعنی ممکنه باردار باشم?علایم اصلا ندارم

حوصله دکتر نداشتم..میخاستم قرص جلوکیری بخورم یا پروژسترون تا زود پریود شم.چند بی بی زدم منفی بوده.یع ...

بخور قرص پروژسترون تا پنج شب شبی دوتا بخور منم دکتر نمی‌رم هرموقعه عقب بندازم خودم میگیرم میخورم 😅باردارم باشی جاشو سفت می‌کنه ضرر ندارع بخور 

بخور قرص پروژسترون تا پنج شب شبی دوتا بخور منم دکتر نمی‌رم هرموقعه عقب بندازم خودم میگیرم میخورم 😅ب ...

میگم امپول بگیرم بزنم بهتره یا قرص بخورم.برم دارو خونه بگم قرص پروژسترون دوز چند بگیرم روزی دوتا بخورم،ضرر نداره؟

میگم امپول بگیرم بزنم بهتره یا قرص بخورم.برم دارو خونه بگم قرص پروژسترون دوز چند بگیرم روزی دوتا بخو ...

اگه میخوای همین امروز فردا بشی آمپول بزن اگه تحمل داری چندروز دیگه بشی قرص بگیر نه ضرر نداره عزیزم ب داروخانه بگو یه ورق قرص مدروکسی بده باز قبلش بی بی چک بزن عزیزم 

اگه میخوای همین امروز فردا بشی آمپول بزن اگه تحمل داری چندروز دیگه بشی قرص بگیر نه ضرر نداره عزیزم ب ...

عزیزم چند بار زدم منفی منفی بود..من دوماه ونیمه ک نشدم.اصلا علایم هم ندارم.امپولم بزنم خودس ی هفته طول می کشه.کدومش بهتره بگیرم بزنم