2777
2789
عنوان

با مادرم رابطه خوبی ندارم و دلم باهاش صاف نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 36 پست
زندگیمو تباه کردههرچی که کشیدمو میکشم بخاطر وجود اونهو مادری که حتی قصد جونمم کرده و چندین و چند بار ...

بمیرم برای دله پر دردت. 😢😢😢

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی ۱۴ سالگی ازدواج کردی؟الان زندگیت خوبه؟عزیزم شما با بچه هات خوب باش..نزار چرخه معیوب ادامه داشته ...

بله 

شوهرم مرد خوبیه ولی هیجوقت واسم جذاب نبوده و نیس صرفا بهش عادت کردم 

امیدوارم همینطور بشه ممنونم

یعنی ۱۴ سالگی ازدواج کردی؟الان زندگیت خوبه؟عزیزم شما با بچه هات خوب باش..نزار چرخه معیوب ادامه داشته ...

بله 

شوهرم مرد خوبیه ولی هیجوقت واسم جذاب نبوده و نیس صرفا بهش عادت کردم 

امیدوارم همینطور بشه ممنونم

مال منم اعصاب داره هم افسرده اس هم پرخاشگره بی حوصلس وسواس داره و استرس ک همشو ب من انتقال دادهحسرتا ...

عاها پس مثل منی

من دلم براش میسوزع واقعا

هنو ز مجردم باهاش گاهی دعوا میکنم

ولی در نهایت چیزی ازش ب دل نگرفتم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
زندگیمو تباه کردههرچی که کشیدمو میکشم بخاطر وجود اونهو مادری که حتی قصد جونمم کرده و چندین و چند بار ...

خدا ب دلت ارامش بده

من برای فرار ازون خونه تن دادم ب ازدواج وقتی ک بچه بودم و همسنام درگیر درس و بازی بودن شب عروسیم هم ی کتک مفصل خوردم و فرداش رفتم ازون خونه چرا؟ چون با شوهرم رفتیم بیرون و دیر کردم درحالی فرداش عروسیم بود

به چشم بیمار بهش نگاه کن ، بیماری که فقط جسمی نیست ، احترام بذار محبتت رو داشته باش ، درونت رو درگیر نکن

مادرت اسیر یه ذهن شلوغ و روح خسته ست ، دائم تو مغزش صدای تو خوب نیستی تو پایینی تو کمی میشنوه ، مقایسه میکنه ، خودشو یه شکست خورده ی تمام شده میبینه

اگه به چشم یه ادم اسیب دیده ببینی خودت اروم میشی ، چاره ی دیگه ای نیست

گناه بزرگی گردن والدین مادرت هست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مال منم اعصاب داره هم افسرده اس هم پرخاشگره بی حوصلس وسواس داره و استرس ک همشو ب من انتقال دادهحسرتا ...

عزیزم پادکست مجتبی شکوری اپیزود رود موضوع تقصیر تو نبود رو گوش بده دقیقا حال الانته و خیلی کمک میکنه بهت من خودم خیلی باهاش اشک ریختم  ولی الان بهترم

عاها پس مثل منیمن دلم براش میسوزع واقعاهنو ز مجردم باهاش گاهی دعوا میکنمولی در نهایت چیزی ازش ب دل ن ...

اره خب واقعا گناه دارن 

یبار گف انقد دلم میخاست مقنعه سر کنم برم مدرسه اشکاش جاری شد فک کردم بخاطر اینکه جنگ بود نرف اما فهمیدم مادرش اجازه نداد خیلی حسرتا مونده رو دلش چی بگم نمیدونم گناه دارع ولی خب منطقیه ک حسرتا و عقده هاشو رو سر پاره تنش خالی کنه؟!

خدا ب دلت ارامش بدهمن برای فرار ازون خونه تن دادم ب ازدواج وقتی ک بچه بودم و همسنام درگیر درس و بازی ...

میفهمم
ولی من شوهر نمیکنم به این زودیا و فعلا تضمین شده ترین و نجات دهنده ترین راه برام دانشگاس

میرم هر جور شده
میدونی عیبه گفتنش ولی مثه عقده شده برام اینکه سال به سال نبینمشون
انگار که دنیا رو بهم بدن وختی خبر دانشگا قبول شدنمو بشنوم 

ذوقش فقط برا این قراره باشه که انگار بهم خبر دادن دیگه قرار نیس روی کثیف این ادمو ببینی
هیچوقت.

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بله شوهرم مرد خوبیه ولی هیجوقت واسم جذاب نبوده و نیس صرفا بهش عادت کردم امیدوارم همینطور بشه ممنونم

خداروشکر که مرد خوبیه..بیشتر زندگیمونو بعد ازدواج داریم..زندگی خودت رو خوب بساز..فقط یادت باشه با بچه هات درباره گذشته دردودل نکنی..خیلی توی روحشون تاثیر بد میزاره..

به مادرت به چشم یه بیمار محتاج کمک نگاه کن..اگه میتونی ببخشش و سعی کن فراموش کنی..امیدوارم زخمهای دلت التیام پیدا کنن..

به چشم بیمار بهش نگاه کن ، بیماری که فقط جسمی نیست ، احترام بذار محبتت رو داشته باش ، درونت رو درگیر ...

بله منم با این افکار خودمو تسلا میدم و واقعا هم همینطوره

یبار گف انقد دلم میخاست مقنعه سر کنم برم مدرسه اشکاش جاری شد فک میکردم بخاطر جنگ نتونسته بره ولی متوجه شدم ک مادرش اجازه نمیداد چون دختره درحالیکه برادراش همه تحصیلکردن 

مجبورش کردن با پدرم ازدواح کنه و همیشه تحقیر شده راستش ب اینا ک فک میکنم دلم میسوزه ولی واقعا منطقیه  ی مادر حسرتا و عقده هاشو رو سر پاره تنش خالی کنه؟!