2777
2789
عنوان

با مادرم رابطه خوبی ندارم و دلم باهاش صاف نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 36 پست
میفهممولی من شوهر نمیکنم به این زودیا و فعلا تضمین شده ترین و نجات دهنده ترین راه برام دانشگاسمیرم ه ...

عزیزم ..اینجوری با خودت نکن

حتی توی تک تک پیاماتم حس نفرت و کینه رو میشه حس کرد..ازینکه ننشسته ودست رو دست نزاشتی وکسی نبودی که همه چی رو بندازی تقصیر مادرت که به خاطر مادرم که من موفق نشدم وازین حرفها خوشحالم.. ولی عزیزم نزار دلت با عقده سیاه بشه..درسته موفق خواهی شد ولی اگه همینطور با کینه ادامه بدی چیزی ازت نمیمونه..

خواهش میکنم به حرفم گوش کن..روزی نیم ساعت مدیتیشن بکن..تنت رو رها کن..بزار سلول‌های بدنت شل بشن واز اسپاسمی که به خودت میدی رها بشن..از انگشت کوچیکه پاهات شروع کن وشل کن تا به عضلات سرت برسی..

پادکست آرامبخش گوش کن..تااین سن که مادرت درگیرت کرده..نزار بعد اینم درگیرت کنه..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله منم با این افکار خودمو تسلا میدم و واقعا هم همینطورهیبار گف انقد دلم میخاست مقنعه سر کنم برم مدر ...

نه منطقی که نیست ولی دست خودش نبوده ، این چیزا مثل یه حمله ست یه حمله عصبی ، کنترلش نیاز به یه روح قوی و همراه قوی داره ، یعنی اگه پدرتون پی می برد و حمایتش می کرد اوضاع جور دیگه ای میشد

یکی میشه افسرده و گریان ، یکی میشه افسرده و خشن و دنبال انتقام از همه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم ..اینجوری با خودت نکنحتی توی تک تک پیاماتم حس نفرت و کینه رو میشه حس کرد..ازینکه ننشسته ودست ر ...

عزیزه دلم مهربونم میدونم نیتت خیره ولی همه اینکارارو کردمو دارم میکنم به اونجایی که شما دلت میخواد برسه ام رسیدم قربونتون برم
اره حس نفرتو حس کردی چون برای اولین بار داشتم تو این سایت انقد واضح مینوشتم راجبش حتی همینقدرشم جایی نگفته بودم و اره با نفرت نوشتم
ولی مطمعن باش وشک نکن که هیچ نفرتی و کینه ای تو دلم نیس و اگه بود خیلی کارا میتونستم باهاش بکنم شرایطشم بود و هست هنوز خیلی کارا خیلی
اما نکردم فقط به یه دلیل
ادمای قاتل روح و روانمون تو زندگیمون ادمایی که بهمون اسیب های جدی زدن خواسته و ناخواسته اینجور ادما حتی برام انقدری ارزش ندارن که بخوام قلبمو بخاطرشون ناراحت و کینه ای کنم اونا به من اسیب های کافیو زدم اجازه نمیدم این اسیبم بزنن
برا همین میگم که نگران نباشید عزیزه مهربون من خیلی وخته راهمو پیدا کردم این حرفام همش ورقای کهنه قدیمی بود که گفتمشون نوشتن کلا خیلی بهم کمک کرده همیشه و میکنه دلیل بودنم تو این سایتم بیشتر به خاطر همینه
در کل من فقط و فقط به دنبال رفتن از زندگیش و ساختن زندگیه خودم با دستای خودمم و حذف این ادم برای همیشه و فراموش کردنش
بخشش و اجرای عدالتم میسپرم به همونی که تا الان منو سره پا نگه داشته و الان راهه نجاتمو داره برام هموار میکنه
و در اخر از مهربونی و نگرانیتون خیلی ممنونم خیلی خوب و زیباست قلبتون قطعا🙂🤍🤍

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

عزیزه دلم مهربونم میدونم نیتت خیره ولی همه اینکارارو کردمو دارم میکنم به اونجایی که شما دلت میخواد ب ...

ممنون عزیزم

ازینکه برا خودت هدف بزرگی داری وبراش میجنگی باید برات تمام قد ایستاد ودست زد..موفق باشی👏🏻👏🏻