2777
2789
عنوان

چقد رفتار ها توی نی نی سایت ضد و نقیض شده کلا شده یک بوم و دو هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 46 پست
وقتی زن برادرش غذا پخته اون باید ظرف هارو بشوره این چیز عجیبی نیست یا میتونن با هم غذا و ظرف رو پیش ...

عزیزم استارتر میگه فقط برای وعده ناهار غذا پخته و بقیه وعده ها حتی به روی خودش نیاورده اینا گرسنه ان و سر شب گرفته خوابیده 

بالا بریم پایین بیایم احساس خانوما از عقلشون جلوتره ، به خاطر همین اون لحظه که داره کامنت میذاره به هیچی فکر نمیکنه غیر از عنوان ها ، خودشو میذاره جای یه طرف ولی طرف مقابل رو نمیبینه ، اونا رو جای خانواده شوهرش میبینه

با حرص کامنت میذاره بی منطق و بدون توجه به کلیت موضوع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میزبان حق دارهچ معنی داره بری خونه زن داداشت ده روز بمونی دهنشون رو پر میکنن میگن خونه داداشم!!!نه ع ...

خب حالا به من بگو پس این خانوم چه معنی داره بار ها بره چند روز خونه خواهر شوهر بمونه؟

عزیزم حداقل اگه میزبان از روز پنجم شیشم شروع کنه به بد رفتاری شاید بگیم حق داره ولی این بنده خدا از ...

روز پنجم ششم؟!!

چه خبره اخه؟

من نمی فهمم چرا فکر می کنید اینجوری خونه کسی رفتن و موندن نرمالی و عادی

هیچکس تاکید می کنم هیچ کس از ته دل دوست نداره یه هفته مهمون داری کنه

حتی اگه تو ظاهر بهت لبخند بزنن

آدم خودش باید ملاحظه کنه 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خب حالا به من بگو پس این خانوم چه معنی داره بار ها بره چند روز خونه خواهر شوهر بمونه؟

حالا تا فردا صبح واسشون توضیح بده، کسی که از همه عالم طلبکار باشه،زبون نمیفهمه که

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من حس میکنم اکثر اینایی که فاز دارن و میگن به خواهرشوهر و مهمون و فلان نباید رو داد اکثرا کم سن و سا ...

دقیقا 👌

من حرفم اینه اگه خودش نرفته بود بمونه حق داشت بگه مهمون یکی دو روزه 

اما در صورتی که خودش می‌ره و می مونه این رفتار درست نیست

از قدیم گفتن رفت و آمد نه رفت خالی 

مگه قراره همه مثل شما باشند؟؟؟بعضیا تحمل ۱۰ روز مهمون داری رو ندارندانتظار اسی هم خیلی بیجاست واقعن ...

خوب اون زنداداش هم طولانی نره خونه ی این خواهرشوهر دیگه عزیزم ، مطلب اینه ، یه طرفه نبوده

روز پنجم ششم؟!!چه خبره اخه؟من نمی فهمم چرا فکر می کنید اینجوری خونه کسی رفتن و موندن نرمالی و عادیهی ...

اره آدم خودش باید ملاحظه کنه 

من به شخصه خونه مادر خودم هم نمیرم شب بخوابم 

برم در حد یک وعده تا یه روز بمونم شب برگردم خونه خودم 

اما کسی که خودش بره خونه کسی بمونه باید جبران کنه و تحمل چند روز مهمون رو داشته باشه 

مطمئنم بعضیا نوشته ات رو کامل نخوندن و کامنت گذاشتند

چطور برادر و زنش بیان چند روز بمونن خوش اومدن و باید تا کمر براشون خم میشده که شده ولی خواهرشوهر رفته این همه بی احترامی دیده

ما زنها اغلب همینیم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مگه قراره همه مثل شما باشند؟؟؟بعضیا تحمل ۱۰ روز مهمون داری رو ندارندانتظار اسی هم خیلی بیجاست واقعن ...

انتظار غذاهای شاهانه بیخودیه 

من خودم خیلی غذاهای ساده هم درست کردم 

ولی با روی خوش 

یا اگه میخواستم آشپزی کنم با احترام از مادر شوهرم میخواستم بهم کمک کنه 

این خانومم می‌تونه بیاد بگه مثلا من می‌خوام برای شام املت درست کنم بیا تو این گوجه ها رو خورد کن من پیاز خورد میکنم و املت درست میکنم 

نه اینکه سر شب بخوابه به روی خودش نیاره مهمون شام میخواد

اره آدم خودش باید ملاحظه کنه من به شخصه خونه مادر خودم هم نمیرم شب بخوابم برم در حد یک وعده تا یه رو ...

اره اونم غلطه که خودشم بره طولانی مدت بمونه

در کل هر دو طرف باید ملاحظه کنن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!