2777
2789
عنوان

چقد رفتار ها توی نی نی سایت ضد و نقیض شده کلا شده یک بوم و دو هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 46 پست
حتی اگر پریوده و حال ندار می‌تونه با مهربونی و روی خوش به مهمان بگه من شرایطم اینجوریه تو هم کمک کن ...

بازم نمیشه یه طرفه قضاوت کرد شاید وقتی زنداداشه می‌ره خونه خواهرشوهر این رفتارو می‌کنه باهاش  من میگم کار هردوتاشون بسیار اشتباه بود!! چه معنی میده اصلا بیشتر از دوسه روز جایی بری بمونی چه زنداداش باشه چه خواهرشوهر

اگر خودم جای زنداداشه بودم با بهترین غذاها و اخلاق پسندیده باهاشون رفتار میکردم ولی همه قرار نیست مثل هم باشن درکل 

دست شما هم درد نکنه که انقدر خوب با مادرشوهرتون رفتار میکنید 🙏🌸

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا باید این سرم شب خواب بودن منسوخ بشه 

حتی یکی دو شب 

چه این طرف چه اون طرف 

الان اکثرا خونه ها کوچیک هستن و شرایط اقتصادی که هم که بله!

باید درک متقابل پیدا کنیم ، زمان قدیم هم نیست که هتل گرون و کم باشه .

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم استارتر میگه فقط برای وعده ناهار غذا پخته و بقیه وعده ها حتی به روی خودش نیاورده اینا گرسنه ان ...

از کجا میدونی که قبلش میوه نخوردن یا چایی و شیرینی و کلی چیز دیگه و فقط وعده شام صرفا نبوده یا شاید هم چیزی خورده شده اما استاتر جز غذا حساب نکرده ! یه جا هم از اینکه وعده ناهار بدون برنج بود ایراد گرفته بود طبق چیزی که معلومه پر توقع تشریف دارن 

ازنظر من وقتی میرید خونه کسی مهمونی اونم ده روز باید کارا تقسیم شه نمیشه که ینفر اماده کنه ینفر بخور ...

اره 

همه همین رو میگن 

کسی منکر این قضیه نیست 

من حتی از مادر شوهرم با احترام و سیاست کار میکشیدم تو طول روز چه برای آشپزی چه تمیز کردن خونه 

اما خیلی زشته صاحب خونه سر شب بره بگیره بخوابه اصلا فکر نکنه که مهمون گرسنس 

یا صبح تا ۱۲ بخوابه 

کلا باید این سرم شب خواب بودن منسوخ بشه حتی یکی دو شب چه این طرف چه اون طرف الان اکثرا خونه ها کوچیک ...

همین دیگه نمی‌خوان پول هتل بدن هوار میشن سر بقیه کمک که نباید بکنه بهترین پذیرایی هم که باید بشه چون صرفا مهمانه!

کلا باید این سرم شب خواب بودن منسوخ بشه حتی یکی دو شب چه این طرف چه اون طرف الان اکثرا خونه ها کوچیک ...

اره واقعا 

منم همینو میگم 

از همون اول به همه میگفتم مهمونی میرید حتی اگه میزبان یه لیوان چای تلخ براتون آورد همونو بخورید تشکر کنید شاید کل چیزیه که برا پذیرایی داره

اما وقتی خودش بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی می‌ره میمونه باید انتظار اومدن مهمون هم داشته باشه

اره واقعا منم همینو میگم از همون اول به همه میگفتم مهمونی میرید حتی اگه میزبان یه لیوان چای تلخ برات ...

آره دقیقا 

برای ما پیش اومده حتی اول ماه بوده ، ولی بشدت مشکل اقتصادی داشتیم مجبور شدم از پدرم قرض بگیرم تا میوه و شیرینی بخرم 

بعد فک کن یک نفر توی این شرایط شب هم بمونه ! یعنی شام و صبحانه و مخلفات... که تازه چقدر هم آدم جوش میزنی که کم نیاد

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وضعیت فکری نی نی سایتی ها خراب تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنی، شوهر رو مثل یه یتیم سر راهی می بینن که خانواده اش هیییچ زحمتی براش نکشیدن و شوهره حتی حق نداره هزار تومن هدیه بده به خانواده اش ازون طرف تا دلت بخواد خانواده خودشون حق دخالت دارن تو زندگیشون تا جایی که کارشون به طلاق کشیده میشه ولی همه یک صدا میگن لابد خانواده ات چیزی میدونن به حرف خانواده ات گوش کن... و اینکه ازدواج با مرد بچه دار براشون وحشتناکه ولی خودشون با چند تا بچه سراغ پسر مجرد میگردن، در صورتی همون قدر که مرد روانی و بی مسئولیت داریم، زن روانی و بی مسیولیت وجود داره

آره دقیقا برای ما پیش اومده حتی اول ماه بوده ، ولی بشدت مشکل اقتصادی داشتیم مجبور شدم از پدرم قرض بگ ...

اره واقعا

من خودم این چند ماه شرایط اقتصادی اصلا خوب نبود 

خدا شاهده از دو ماه قبلش که میدونستم میخواد بیاد پس انداز گذاشتیم کنار فقط برای وقتی که مادر شوهرم میاد 

اومد بهمون سه تومن کادو نویی خونه داد 

همونو خرج  خرید خونه کردیم و بردیمش مشهد زیارت و  رستوران و...

ولی کسی که خودش می‌ره میمونه باید دل مهمونداری هم داشته باشه

وضعیت فکری نی نی سایتی ها خراب تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنی، شوهر رو مثل یه یتیم سر راهی می بی ...

من قبلا خیلی طرف خودمون و در کل خانمارو میگرفتم، بعد که عضو نی نی سایت شدم دیدم که زنا هم چقدر میتونن چندش‌باشن و چه افکار زننده ای دارن،

ولی خب مردا هم بر عکس چیزی که میشنیدیم که خونوادشونو دور میندازن و اینا،کاملا برعکس بوده.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

در کل حرف شما درسته،یکی میاد خونه ادم باید روی خوش نشون داد،ولی من خودم کلا مخالف صد در صد شب خونه کسی موندن هستم انکار روی میخ خوابیدم،خونه هر کی میخواد باشه ،مثلا من دستمال کاغدی یکم زیاد مصرف دارم صورتم عرق میکنه بینیمو میگیرم ،دستمال توالت مصرف دارم خونه کسی باشم معذبم ،وقت خواب لباس یک پیرهن راحتی میپوشم ،تو غذا خوردن سختمه هر چیزی بخورم رو هم رو هم ،هی تعارف میکنن یا کم غذا بخورم گشنه بمونم چون اسید معده ام بالاست ,کم و زیاد خوردنی اذیتت میشم،شوهرمم مثل خودم یه سری عادت خاص خودشو داره واسه همین هیچ جا نمیمونم ،چون هر کی یه اخلاقی داره که ممکنه صاحب خونه رو ناراحت کنه،الان که فکر میکنم خودم نمیتونم با خواهرشوهرم یه جا بمونم اونم واسه ده روز،اون خانومم باید یه تجدید نظری بکنه تو رفتارش تا اینطوری معذب  و ناراحت نشه

من این رفتار. یک بوم و دو هوا رو یک جای دیگه هم دیدمراجب مسئله خیانت آقایون و خانوم ها آقایون خیانت ...

تو دنیای واقعی این برعکس 

مرد خیانت کنه میگن زن براش کم گذاشت زن خیانت کنه میگن هرزه است و آل و بله

انتظار غذاهای شاهانه بیخودیه من خودم خیلی غذاهای ساده هم درست کردم ولی با روی خوش یا اگه میخواستم آش ...

وقتی جای کسی نیستی قضاوتش نکن

من ۳ تا خواهرشوهر دارم دوتاشون بیان هیچ مشکلی ندارم 

ولی یکیشون که میاد میخوام سر به تنش نباشه

جاریام یک ماه بمونن مشکلی ندارم

اما مادر شوهرم نه 

چرا ؟ چون از این دوتا ادم تا دلت بخواد ضربه خوردم

بخوامم نمیتونم باهاشون خوب باشم

شاید اون خانمم تاپیک میزن شما حقو به اون میدادی

میگفتی حق داری سخته ۱۰ روز مهمون داری با بچه کوچیک

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید