2777
2789

راجب تاپیک پر بازدید که رفته بود خونه زن داداشش صحبت میکنم 

طرف خودش هر دفعه می‌ره خونه این بنده خدا میمونه 

یه بار رفته خونش بمونه از همون روز اول بی احترامی و بد رفتاری کرده 🥴شام و صبحانه ندادن ،تا لنگ ظهر خوابیدن ،غذا درست نکردن ،اخم و تخم 

مهمون غریبه براش اومده ظرف ها رو این بنده خدا شسته 

کسی که دوست نداره کسی طولانی مدت بیاد خونش ،خودش هم طولانی نمیره خونه کسی بمونه 

بدترین توهین ها رو به استارتر  کردن 

یکی گفت حتما چون بچه داره افسردگی بعد زایمان گرفته 

بابا لعنتی مگه اسی گفت بچه چند سالشه 

شاید مثلا بچه راهنمایی بود

ینی هنوز اون زن افسردگی پس از زایمان داره ؟😃😃

میگن برو هتل ،شوهرش نمیگه چطور داداش تو بیاد چند روز چند روز خونه ما بمونه ازش بهترین پذیرایی کنی من برم شهرشون هتل بگیرم 😃که حق هم داره

حالا اگه عروس تاپیک زده بود رفتم خونه خواهر شوهرم یا مادر شوهرم همه با هم یکصدا میگفتن کمک نکن ظرفم نشور بشین سر جات پررو میشن کمک کنی 

خدا شاهده مادر شوهرم یک هفته اومد خونمون موند کوچیک ترین بی احترامی بهش نکردم 

خودش هم تو کار ها بهم کمک میکرد یا می‌گفت فلان وسایل رو برام از یخچال در بیار امروز من آشپزی کنم برا ناهار 

تو ماشینمون حالش بد شد رو صندلی ماشین استفراغ کرد حتی اخم هم نکردم 😐در صورتی که مواقع عادی  یکی بالا بیاره جلوم دومین نفر منم 

مهمون حرمت داره 

برکت میاره به خونه آدم 

اصلا فرض رو بر این بگیریم که برکت نمیاره و تو این گرونی مهمون نیاد و شوهر این خانوم به عروسشون نامحرمه عروس معذب شده 

همه این شرایط برای این بنده خدا هم هست پس چطور می‌ره مهمونی خونشون چند روز میمونه ؟

واقعا دیگه خیلی کم هستن کاربرایی تو سایت که بدون دفاع از یه قشر خاص بتونن نظر بدن

من این رفتار. یک بوم و دو هوا رو یک جای دیگه هم دیدم

راجب مسئله خیانت آقایون و خانوم ها 

آقایون خیانت کنن زنشون تاپیک  بزنه اکثریت خانوما میگن طلاق بگیر ،ادمی که یه بار خیانت کنه دیگه درست نمیشه ،ادم بشو نیست 

ولی اگه یه زنی خیانت کنه میگن آخی حتما کمبود محبت داشته ببین شوهرش حتما بهش محبت نکرده 

یا میگن توبه کن دیگه سمت این کارا نرو خدا هم میبخشتت 

خیانت خیانته چه برای مرد چه برای زن 

با هر دلیلی که باشه خیانته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا ادم نباید خونه هیچکس تاکید می‌کنم خونه هییییچ کس بیشتر از دو روز بمونه

بیشتر از دو روز میخای بمونی برو هتل

وگرنه میزبان حق داره سرد برخورد کنه 

حق داره املت بزاره جلوت

اینجا همه طرف عروسن،چون پیش خودشون میگن ماهم یه روز عروس میشیم،یا خودمون عروسیم حوصله مهمان نداریم،

اما نمیدونن دنیا گرده،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کار زنداداشش خیلی اشتباه بود قطعا واقعا مهمون حرمت داره و باید بهش احترام گذاشت ولی شما دارین میگین مادرشوهر

مادر و مادرشوهر فرق میکنن اونا برامون زحمت کشیدن ولی اینکه خواهرشوهر آدم بیاد ده روز بمونه واقعا آدم خسته میشه شاید طرف بخواد با شوهرش خلوت کنه شاید چیمدونم پریوده حال نداره و خیلی چیزای دیگه 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
کلا ادم نباید خونه هیچکس تاکید می‌کنم خونه هییییچ کس بیشتر از دو روز بمونهبیشتر از دو روز میخای بمون ...

عزیزم حداقل اگه میزبان از روز پنجم شیشم شروع کنه به بد رفتاری شاید بگیم حق داره 

ولی این بنده خدا از تو روز دوم سوم بد رفتاری دیده 

من مادر شوهرم خونم بود یه وعده گفت تخم مرغ بذار آب پز شه که دیگه واقعا ساده تر از این غذا نداریم 

ولی همونو با روی خوش پختم گذاشتم سر سفره دور هم خوردیم خیلی هم چسبید 

مهم رفتار میزبانه 

اگه نه آدم هر شب خونه خودش که چلو کباب نمیخوره

حالا یه تاپیک بزن بگو رفتم خونه خواهرشوهرم و همه این رفتارها رو خواهرشوهرم‌باهام‌کرده میبینی که کمتر از عفریته به خواهرشوهره نمیگن

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

کار زنداداشش خیلی اشتباه بود قطعا واقعا مهمون حرمت داره و باید بهش احترام گذاشت ولی شما دارین میگین ...

حتی اگر پریوده و حال ندار می‌تونه با مهربونی و روی خوش به مهمان بگه من شرایطم اینجوریه تو هم کمک کن بهم 

نه اینکه شام وصبحانه کلا آماده نکنه و به روی خودشم نیاره که این بندگان خدا گشنه ان

عزیزم حداقل اگه میزبان از روز پنجم شیشم شروع کنه به بد رفتاری شاید بگیم حق داره ولی این بنده خدا از ...

میزبان حق داره

چ معنی داره بری خونه زن داداشت ده روز بمونی 

دهنشون رو پر میکنن میگن خونه داداشم!!!

نه عزیزم اونجا زن داداشت صاحبخانه و خانم خونه هس

من حس میکنم اکثر اینایی که فاز دارن و میگن به خواهرشوهر و مهمون و فلان نباید رو داد اکثرا کم سن و سالن

اخه ما خودمون هنوز سنت مهمونی و احترام به مهمون رو داریم هرچقد هم خونمون بمونه

به قول شما شوهرش نمیگه اونا میان خونه ما میمونن ما بریم هتل ؟

شاید شرایط اضطرار براشون پیش اومده

همیشه اوضاع طبق خواسته ما پیش نمیره

عزیزم حداقل اگه میزبان از روز پنجم شیشم شروع کنه به بد رفتاری شاید بگیم حق داره ولی این بنده خدا از ...

مگه قراره همه مثل شما باشند؟؟؟

بعضیا تحمل ۱۰ روز مهمون داری رو ندارند

انتظار اسی هم خیلی بیجاست واقعن توقع داره ۱۰ روز غذای شاهانه جلوش گذاشته بشه و مثل مهمون باهاش رفتار بشه؟؟؟؟

انتظار فوق العاده بیخودیه