2777
2789

عادت بدی داره وقت دعوتش می‌کنم میکه جاری تو دعوت کن اوایل بی زبون بودم گوش میدادم بعد حرص میخوردم ولی جدیدا چند بار بهش گفتم  دوباره این سری دعوتش کردم دیگه اومد بعد گفت آخر شب بگو بیان تولدشه براش کیک بگیریم گفتم نه  دو بار گفت گفتم نه  حالا جاریم میگه اون شب بهم پیام داده آخر شب بیاید گفتم تو باید میگفتی تا خودش دعوت نکنه نمیام خونه من و جاریم که میاد می‌خواد اختیار ما رو بگیره دستش یه ذره غرور نداره هر چقدر. بهش میگیم نه دوباره ادامه میده دیگه حریف من نشده پا شده سر خود پیام داده برا من مهمون دعوت کرده 

جاریم اینا آخر شبش اومدن دم خونه ما یه چیزی ببرن مادر شوهرم پشت تلفن گفت بیاید بالا من اصلا به رو خودم نیاوردم آخرش به شوهرم گفت اونم رفت پایین بهش پیام دادم تعارف کنی ناراحت میشم  انقدررر تکرار می‌کنم تا اختیار زندگیم بگیرم دستم مشکلی با دعوت جاریم ندارم اما زیر بار حرف زور نمیرم   اومد خونم نذری درست کرد بدون اجازه من سه تا سینی پر کرد برا خودش خواهرش جاریم  که منم مهمون داشتم اگر کم میومد چی ؟ خونه جاریمم میره برا من این کا را و میکنه به خیالش ما رو نزدیک میکنه در حالی که دور داریم میشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهر منم بین دوتا پسرشو به هم ریخت

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

همین جمله آخرت رو بهش بگو. جفتتون بگید بهش یعنی.‌تو و‌جاریت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
حالا کارای تو رو جاریت بد برداشت نکنه بدتر بحث بشه

برداشت کنه برام مهم نیست مهم زندگیمه که اختیارش کاملا دست خودم باشه 

و نه بد برداشت نمیکنه چون خودش این رفتار مادر شوهرم رو مخشه مخصوصا که نزدیک زایمانشه و تو یه ساختمون هستن به نفعشه تغییرش بده 

انقدر جلوش وایسا تا این رفتار زشتشو ترک کنه 

یعنی چی آخه 😑

🌸امام علی(ع): به خدا قسم که پس از هر سختی گشایشی شگفت آور خواهد بود.🌸حکمت ۳۵۱ نهج البلاغه: چون سختی ها به نهایت رسد، گشایش پدید آید، و آن هنگام که حلقه های بلا تنگ گردد، آسایش فرا می رسد.🌸

کاری به مادرشوهرت ندارم ولی اینکه جاریت دم در بوده حتی یه تعارف بهش نزدی بیا بالا به نظر من واقعا زشته

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

خوب کردی وایسادی

مادرشوهر منم همین رفتار رو برای خواهرشوهرم داره

هرجا خواهرشوهرم دعوت نباشه نمیره اگرم بیاد کوفت هممون میکنه میره

متاسفانه من تا حالا نتونستم جلوش وایسم برا همین از خودم بدم میاد که اختیار زندگیم دست مادرشوهرمه که به زور دختر و دامادش رو میکنه تو چشم من و همسرم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

کاری به مادرشوهرت ندارم ولی اینکه جاریت دم در بوده حتی یه تعارف بهش نزدی بیا بالا به نظر من واقعا زش ...

از لح مادر شوهرم بود اگر من و حساس نمیکرد شام هم جاریم و میگفتم 

اوایل چیزی نمیگفتم الان رک بهونه میارم میگم نه

بابا تازه اوایل پدرشوهرم میخواست عموهای شوهرم هم دعوت کنه 

منم حرص میخوردم الان میدونن من دعوت نکنم کسی حق نداره بیاد 

بعدا

بهشون گفتم فعلا آمادگی پذیرایی ندارم 

راحت نیستم 

فلانی منو دعوت نکرده تا حالا من چجوری دعوتش کنم(بزرگترن بلاخره اونا باید دعوت کنن‌) 

کار ب جاری نداشته باش فقط همین رویه رو ادامه بده با مادرشوهرت. با نه خالی و سکوت هم نه، دفعه بعد بگو ما اختیار زندگیمون دست خودمونه ، به شوهرت هم بگو همینو به مادرش یادآوری کنه. دفعه بعد نذری داشتی نیاز نیست خبرشون کنی بیان غارتت کنن خودت جمعش کن به اونا هم مثل بقیه نذری بده.

ارتباطت رو‌کم کن کلا چ خونه مادرشوهرت چه جاریت. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••