2777
2789

استاد درس عمومی یه نمره رو میده بنظرتون؟ که نمره کامل بگیرید؟ سر جلسه داشت جوابارو میگفت ب بچها ینی چنین اخلاقی داره

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

آزاد و غیرآزاد نداره برو آویزونش شو ننه من غریبم بازی دربیار تا بده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزاد و غیرآزاد نداره برو آویزونش شو ننه من غریبم بازی دربیار تا بده

ینس با چنین اخلاقش نمیده؟؟؟ میان ترمم کامل گرفتم

شایدم نیم نمره غلط باشه من رندش کردم یک

ینس با چنین اخلاقش نمیده؟؟؟ میان ترمم کامل گرفتمشایدم نیم نمره غلط باشه من رندش کردم یک

ترم یکی؟! اصلا هرچی خجالت نمیکشی تو دانشگاه به فکر نیم نمره‌ای😅😅😅

شاید بده. نداد برو آویزونش شو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ترم یکی؟! اصلا هرچی خجالت نمیکشی تو دانشگاه به فکر نیم نمره‌ای😅😅😅شاید بده. نداد برو آویزونش شو

بقران خیلیی زحمت کشیدم لاشیای عوضی ک هیچی نخونده بودن کامل میگیرن با تقلب من غلط دارم😭😭😭😭شماره ب هیچ احدی نداده این استاده

بقران خیلیی زحمت کشیدم لاشیای عوضی ک هیچی نخونده بودن کامل میگیرن با تقلب من غلط دارم😭😭😭😭شماره ب ...

شماره چی زنگ نزن. برو ببین کی میاد دانشگاه همونجا ببینش