2777
2789
عنوان

هیچکسسس ینی اینجا دانشگاه ازاد نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا با توجه به اخلاقش که گفتی به نظرم میده

دلم میخواد بمیرم😭😭😭لاشیای عوضی با تقلب و هیچییی نخوندن کامل بگیرن من نه

این عدالته

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
حلهبعد اسممو یادش رفت چی😂😂

نمیره.

بگو این نیم نمره رو نگیرم مشروط میشم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اخه یک نمره رو میخوای چی کار؟

اگه برات به هر دلیلی مهمه برو بهش بگو به خاطر این دلیل من نیاز دارم به یک نمره و ملاحظه بفرمایید که تمام تلاشمو کردم.

یا بگو استاد تا نمره روقطعی کنی من میتونم کار امتیازی انجام بدم (ترجمه مقاله، ارائه و ...)

اخه یک نمره رو میخوای چی کار؟اگه برات به هر دلیلی مهمه برو بهش بگو به خاطر این دلیل من نیاز دارم به ...

چون اونایی ک هیچی نخوندن با تقلبی کامل میگیرن زورم میاد

میخوام بش بگم بقیه تقلبی کردن من مثل خر درس خوندم

@بگویاسی

بعضیاشون خیلی تعصب دارن رو درسشون با اینکه اون واحد اصلا هیچ ربطی به رشته و اینده نداره و خوششون میاد با نمره کم گند بزنن به معدل😑

باهاش حرف بزن 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بعضیاشون خیلی تعصب دارن رو درسشون با اینکه اون واحد اصلا هیچ ربطی به رشته و اینده نداره و خوششون میا ...

همش از جزوش بود همش

میترسم واسه این نده

اما خب پیش میاد دیگه ادم برینه

باشه مرسی عزیزم حضوری مجبورم پیداش کنم 

اما نمیدونم چطور چون شماره ب هیچکس نداده

چون اونایی ک هیچی نخوندن با تقلبی کامل میگیرن زورم میادمیخوام بش بگم بقیه تقلبی کردن من مثل خر درس خ ...

میفهمم عزیزم حرص آدم چقدر در میاد ولی نمیشه متاسفانه با بقیه هم در افتاد به خصوص اگه ترمای اولی، واسه خودت دشمن نتراش

نمیدونم باز

همش از جزوش بود همشمیترسم واسه این ندهاما خب پیش میاد دیگه ادم برینهباشه مرسی عزیزم حضوری مجبورم پید ...

قربونت

اره حضوری برو

چارتارو نگاه کن که چه روزایی کلاس داره یا از گروه بپرس

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904