2777
2789

ب چیا افتخار نمیکنین

تغییرش بدین

من خودم تا الان ب اینا افتخار میکنم:

مسئوليت مادری یک دختر رو دارم

برای سلامتیم تمام انواع کافئین رو ترک کردم

ب اینا افتخار نمیکنم:

اضافه وزن دارم

اونقد ک باید برای همسرم وقت نمیزارم

لایک نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به اینکه ده ساله دارم از بدنم مراقبت میکنم و ورزش و تغذیه سالم دارم افتخار میکنم ، البته من کمی قهوه میخورم 🙈

به تحصیلاتی که دارم افتخار میکنم.‌‌.‌ و اینکه همسرم خوبی هستم ولی ایشالا خدا بخواد مامان هم سال دیگه بشم

به این افتخار میکنم  از دست نزدیکترین آدم زندگیم کسی که باید منو به مهد پرورش میداد بدترین دردها و شکنجه ها و فحش ها رو چشیدم اسیر دست دیو افسردگی شدم ولی من بد نشدم من برای دخترم مثل اون نشدم من این زنجیره اشتباه رو پاره کردم به این افتخار میکنم که تو دلم هرگز کینه دشمنی خشم بدخواهی نداشتم برای هیچ کس به اینکه تو دلم حب اهل بیت علیهم السلام رو دارم 

افتخار نمیکنم که اونجوری که باید نتونستم با همسرم خوب باشم 

و گناهانی که ازشون شرمنده م 

الان خیلی زوده برای قضاوت 

اینقدر زندگی تا ۹۰ سالگی تغییر میکنه که تصورشم سخته

هر چیزی که فکر می کنی الان برات قابل افتخاره یا برعکس قابل افتخار نیست تا دهه ها بعد حسابی دست خودش تغییر میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

به اینا توی دلم افتخار میکنم:

همیشه با همه (اعضای خانوادم) خوش رفتار و مهربان بودم

همه خانوادم پیشم احساس راحتی میکردن

به حیوونای زیادی کمک کردم

توی شغلم موفق بودم

تونستم برای خودم یه خونه گرم و خانواده خوب بسازم

و...

افتخار نمیکنم:

توی ۲۲ سالگیم(اول عروسیم) الکی حرص نمیخوردم و عاقل تر و پخته تر رفتار میکردم🙂