2777
2789
عنوان

دیشب یکی از دوستمون سایت ررو در اثر خودکشی از دست دادیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4081 بازدید | 132 پست
دوستمون بود ..من صمیمی نبودم یکی از صمیمی ترین دوستش عکس فوت و علامیه و سنگ قبر گذاشت

جمع کن مسخره بازی بو خجالت بکشین عقده های ترحم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

دوستمون بود ..من صمیمی نبودم یکی از صمیمی ترین دوستش عکس فوت و علامیه و سنگ قبر گذاشت

عزیز دلم اگه دیشب فوت کرده باشه هنوز اعلامیه هم چاپ نشده ها

چرا هر چیزی رو زود باور میکنید

دیشب ؟؟ خو لامصب هنوز غسالخونه بردن که خاکش کنن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگ قبر???

حداقل باید چهل روز از فوتش گذشته باشه تا سنگ قبر بندازن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیز دلم اگه دیشب فوت کرده باشه هنوز اعلامیه هم چاپ نشده هاچرا هر چیزی رو زود باور میکنیددیشب ؟؟ خو ...

من همین الان شنیدم

کاربر ملکه 70

و کاربر یاسی 

و دوستاش صلوات و.. گذاشتن من وظیفه ام بود بزارم

"از قضاوت ها خستم" انه پاریسم..

چن روزه این مد شده تو سایت🤐🤐

منم روحیه م ضعیف 

دلم‌میخواد به .......بکشم اونی ک اینو مد کرده

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

من همین الان شنیدمکاربر ملکه 70و کاربر یاسی و دوستاش صلوات و.. گذاشتن من وظیفه ام بود بزارم

مگه هرچیزی شنیدی سریع باید باور کنی وـنشر بدی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

چه زود اعلامیه سنگ قبرش اماده شد؟؟؟؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من همین الان شنیدمکاربر ملکه 70و کاربر یاسی و دوستاش صلوات و.. گذاشتن من وظیفه ام بود بزارم

نه جانم وظیفه ای در مقابل دروغ نداریم 

تایید نشده 

هر شنیدنی رو باید مطرح کرد؟

من دیروز تاپیک و خوندم اعصابم ریخت بهم بعد دیدیم هیچ مدرکی وجود نداره

چرا باید با اعصاب یه عده بازی بشه