2777
2789
عنوان

اونایی که تو پروسه خواستگاری حرفه هستین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 35 پست
ممنون از توضیحاتت عزیزمکی زنگ بزنیم خوبه

سه روز بعد از جلسه اول 

اینجوری بگید 

اگه اجازه بدین بچه ها بیشتر آشنا بشن و اگه باهم اکی شدن و ..بریم برای صحبت های بعدی 

تاکید کنید که آشنایی و نظر اولیه مثب بوده نه نظر کلیمون 

که اگه پشیمون شدید دردسر نشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه امروز زنگ بزنید دیرتر بشه قشنگ نیست.

اگر دختر و پسر باهم صحبت نکردن هماهنگ کنید برید مجدد که دختر و پسر باهم صحبت کنن.

برای من دوسه جلسه اومدن من و پسر صحبت کردیم.

بعد رفتیم چند جلسه مشاوره ازدواج.

بعد جلسات اومدن خونمون حرفای نهایی زدیم.همه چی تموم شد.حتی مهریه و حرفای مهم زدیم.

بعد بله برون که بزرگا اومدن.

چجوری میشه درست حسابی تحقیق کرد

تو محلشون رکاسب ها نزدیک خونه برید چون خانودهذو پدرش هم مهم تو محل چطور خونواده هستند 

برای تحقیق همسایه ها هنوز زوده و

در خونه همسایه برید ب سرعت لو می‌ره خود معرف هم ببینید آشنایی‌ای داره با هاشون

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

از افرادی که از لحاظ اعتقادی شبیه خودتونن راجبشون بپرسین از محل کار ، دانشگاه ، اقوام قابل اعتماد

ممنونم

فقط اینکه مثلا بریم محل کار، ضایع نیست؟؟ چی بگیم خب 

چونکه اومدیمو نشد... 

زیاد هم سخت نگیرید توسل کنید خدا باید کمک کنه وگرنه تحقیق هم کمکی نمیکنه.نکته سنج باشید رفتار خانواده رو خوب بررسی کنید مودب بودن .تمایل خانواده .تجملاتی نبودن .سن دختر هر چه بالاتر بره توقعاتش هم بیشتر میشه.اگر خانواده مومن باشن کار خیلی راحت تر میشه

دیگه امروز زنگ بزنید دیرتر بشه قشنگ نیست.اگر دختر و پسر باهم صحبت نکردن هماهنگ کنید برید مجدد که دخت ...

اخه بعضیا میگن یه هفته

هرچند دیره بنظرم

یادتون نیست بعد از اولین ملاقات با همسرتون کی تماس گرفتند

ممنونمفقط اینکه مثلا بریم محل کار، ضایع نیست؟؟ چی بگیم خب چونکه اومدیمو نشد...

خواهش میکنم 🌹

اگه بتونین تماس بگیرین بهتره 

میتونین فقط اینو بگین که برای امر خیره و چند تا سوال داشتیم 

ولی خیلی مهمه از نظر فرهنگی با اونی که سوالاتونو میپرسین در یه حد باشین 

چون طبیعتا خوب بودن از نظر هر کسی یه جوره 

✅🌱

اخه بعضیا میگن یه هفتههرچند دیره بنظرمیادتون نیست بعد از اولین ملاقات با همسرتون کی تماس گرفتند

نه اونودیادم نیست.

ولی همین هفته پیش دونفر رو بهم معرفی کردم پنجشنبه رفتن خواستگاری شنبه تماس گرفتن