2777
2789
عنوان

تورو امام حسین به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 21 پست
دیشب زده درد ولش نمیکنه باز ساعت ۵ از اورژانش اوندیم دوباره درد داره😭

سیاتیک طول می‌کشه عزیزم یه بار مامان من بیست روز انداخت و اینکه فقط استراحت کنه کیسه آب گرم بذاره زودتر خوب میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام تنها درمانش اینه که ببریشون پیش یه درمانگر ماساژشان بدهد و بادکش درمانی کند.اهل کجایید؟اگر اصفهان بودید من می دونستم چیکار باید کنید.

پاهاشون را چرب کنید و روغن مالی کنید و به سمت بالا ماساژ بدهید.نقاط غمز شان را به ارامی فشار عمیق بدهید.بعد سرشانه شان را چرب کنید و و به سمت بالا ماساژ بدهید.وقتی خوب ماساژ دادید باید بادکش کنید.بادکش تو اپارات طریقه گذاشتنش هست فقط خط وسط بدن را بادکش نگذارید.

روزی سه بار پاشون را تو آب داغ و نمک ده دقیقه قرار بدهید.کف پاشون را چرب کنید و داخل نایلون بگذارید.و جوراب بپوشند‌.زیاد استراحت نکنند که بدنشون خشک بشه.اگر کسی داری حتما حتما کرسی یا تشک برقی استفاده کنید.نمک درشت داخل پارچه لی ببگذارید درش را بدوزید روی بخاری یا داخل طرف روی روی گاز داغ کنید و به پاشون بگذازید.اگر ماساژ بردیدشان بعد از ده جلسه حجامتشان کنید.

سلام تنها درمانش اینه که ببریشون پیش یه درمانگر ماساژشان بدهد و بادکش درمانی کند.اهل کجایید؟اگر اصفه ...

سلام من اصفهانم توروخدا بهم بگین چیکار کنم داره از درد داد میزنه

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه