من یه کانال قنادی زدم کیک و موچی و ابنبات و خیلی چیزای دیگه توش میزنم قبل از این ک دستم سفت بشه تستی ک درست میکردم ب اینا میدادم همینجوری عصرونه ای چیزی دور همی بخوریم ولی از وقتی ک کانال زدم دیگه ندادم فقط دوبار کیک زدم یه بار آبنبات دادم بهشون اینا حتی یبارم از من هیچی نخریدن شنیدم ک میگن فلانی خیلی خسیسه وقتی یه چیزی درست میکنه میذاره سفارش مشتری عزیزم از اون یه کم زیاد درست نمیکنه ک ب ما بده در هفته دوسه بار میرن کافه ولی از من تاحالا یه تک اسلایس کیک نگرفتن عمم راهه دوره از اینا یبار پرسیده بوده ک حالا دستپخت فلانی تو قنادی چجوره گفته تو خوردی ماهم خوردیم ب ما ک نمیده
میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو کانالت ک هستن واست حساب و کتاب میکنن ک اوو چقدر در هفته فروش داره از این جور حرفا اگه کیک اضافه داشتی ب بچه ها کار بدهک از دعاشون واست چند برابر برگرده ن ب آدم حسود پر توقع
عزیزم کاردرست وراه درستودرپیش گرفتی،،اصلابهشون نده،،من یه مدت میرفتم کلاس ارایشگری،،بعداینامیومدن خونم مورنگ میکردن،اصلاح،ابرو،،حاضرنبودن حتی یه مقدارکم برادلخوشی به من پول بدن،،فکرکن برااینکه پول ارایشکاه ندن من مجبوربودم کلی خرج کنم پذیرایی کنم یعنی رسماچندبرابرپول ارایشگاهشونومن خرج پذیرایی میکردم،،به فامیل رونده که کلات پس معرکست