2777
2789
عنوان

این فامیلای من حق دارن

236 بازدید | 23 پست

من یه کانال قنادی زدم کیک و موچی و ابنبات و خیلی چیزای دیگه توش میزنم قبل از این ک دستم سفت بشه تستی ک درست میکردم ب اینا میدادم همینجوری عصرونه ای چیزی دور همی بخوریم ولی از وقتی ک کانال زدم دیگه ندادم فقط دوبار کیک زدم یه بار آبنبات دادم بهشون اینا حتی یبارم از من هیچی نخریدن شنیدم ک میگن فلانی خیلی خسیسه وقتی یه چیزی درست میکنه میذاره سفارش مشتری عزیزم از اون یه کم زیاد درست نمیکنه ک ب ما بده در هفته دوسه بار میرن کافه ولی از من تاحالا یه تک اسلایس کیک نگرفتن عمم راهه دوره از اینا یبار پرسیده بوده ک حالا دستپخت فلانی تو قنادی چجوره گفته تو خوردی ماهم خوردیم ب ما ک نمیده 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

پشت دستتو داغ کن دیگ ب کسی خوبی نکن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن بابا دیوانه ای؟ همونارم که دادی دیوانگی کردی

چقد حرصم گرفت

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
شنیدی میگن انلاین شاپ زدید هیچ فامیلی رو اد نکنید ؟؟بخاطر همیناس

دخترشم هر جا منو تو جمع میبینه با خنده میگه فلانی همه چیزات خیلی خوشمزه ب نظر میاد ولی من پولی ندارم بهت بدم مجانی برام درست کن

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من بودم به روشون میاوردم و میگفتم چرا پشت سرم حرف زدین

حالا یه ماهه کانال زدم تو این یه ماه ۳بار لفت داده رفته دوباره اومده الان دوباره رفته

من بودم به روشون میاوردم و میگفتم چرا پشت سرم حرف زدین

انقد حق ب جانب میشینه و ساعت ها دنده هم حرف میزنه ک اصلا اعصابشو ندارم باهاش دهن ب دهن بشم

اصلا نباید میدادی وقتی میدونی بی ظرفیت هستن 

تو کانالت ک هستن واست حساب و کتاب میکنن ک اوو چقدر در هفته فروش داره از این جور حرفا اگه کیک  اضافه داشتی ب بچه ها کار بدهک از دعاشون واست چند برابر برگرده ن ب  آدم حسود پر توقع 

حالا یه ماهه کانال زدم تو این یه ماه ۳بار لفت داده رفته دوباره اومده الان دوباره رفته

خخخخ

پس برات مهم نباشه دیگه شما کار خودتو بکن

مواد به این گرونی قرار نیست وقتی خریدی هم صورت نمیگیره ادم باز تکرار کنه مجانی ببره واسه کسی

دخترشم هر جا منو تو جمع میبینه با خنده میگه فلانی همه چیزات خیلی خوشمزه ب نظر میاد ولی من پولی ندارم ...

من اگ ی زمانی انلاین شاپ بزنم 

ب هیچ فامیل و دوستی خبر نمیدم 

نه تنها نمیخرن

توقع دارن مجانی بدی

مدام زیر ذره بینشون هستی

مدام قضاوت میکنند 

کلا نباید فامیل و اشنا توی پیچ اینستا مخصوصا آنلاین شاپ باشن

اصلا نباید میدادی وقتی میدونی بی ظرفیت هستن تو کانالت ک هستن واست حساب و کتاب میکنن ک اوو چقدر در هف ...

شماها هم حس حسادت ازش گرفتین درسته؟

منم فقط حس میکنم مدام داره بهم حسادت میکنه

عزیزم کاردرست وراه درستودرپیش گرفتی،،اصلابهشون نده،،من یه مدت میرفتم کلاس ارایشگری،،بعداینامیومدن خونم مورنگ میکردن،اصلاح،ابرو،،حاضرنبودن حتی یه مقدارکم برادلخوشی به من پول بدن،،فکرکن برااینکه پول ارایشکاه ندن من مجبوربودم کلی خرج کنم پذیرایی کنم یعنی رسماچندبرابرپول ارایشگاهشونومن خرج پذیرایی میکردم،،به فامیل رونده که کلات پس معرکست

عزیزم کاردرست وراه درستودرپیش گرفتی،،اصلابهشون نده،،من یه مدت میرفتم کلاس ارایشگری،،بعداینامیومدن خو ...

اخ اخ اونجوری ک خیلی ظلمه