2777
2789
عنوان

بیاید کمکم کنین بچه‌م پنج ساله هست دندون درد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
بله دارهسفکسیم میخورهروزی دوبار

احتمالا سرما خورده تبش واسه اونه.هنوزم دندونش درد میکنه.دندون اگه عفونت کنه ورم میکنه.اب و مایعات گرم فروان بهش بده.مخصوصا اب سیب .اگه ابموه گیر نداری .سیب را رنده کن بعد یکم اب قاطیش کن بعد ابشو بگیر بهش به دفعات بده.ولی چون تبش چهار روز طول کشیده دوباره ببرش دکتر یه جای خوب .علام سرماخوردگی ابریزش بینی سرفه عطسه هم داره.تب تا دوروز عادیه .بیشتر بشه باید دوباره ببریش .یه ازمایش بده عفونت تو بدنش نباشه..جای خوب ببر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا سرما خورده تبش واسه اونه.هنوزم دندونش درد میکنه.دندون اگه عفونت کنه ورم میکنه.اب و مایعات گر ...

ممنونم

لپ‌ش باد کرده بخاطر درد دندان

سرفه داره و کیپی دماغ

تبش کمتر شده بود اما قطع کامل نشده بود.

حالا امشب مجددا دماغش کیپ شده و تبش دوباره بالا رفته.

گفتم اگه تا فردا همین منوال بود، یه دکتر دیگه ببرم

دعامون کنین

اللهم عجل لولیکالفرج.....
ممنونملپ‌ش باد کرده بخاطر درد دندانسرفه داره و کیپی دماغتبش کمتر شده بود اما قطع کامل نشده بود.حالا ...

داروهاشو سر وقت بده .اب و مایعات ولرم فروان و غذای مقوی .موز .مرغ و پلو واسش درست کن که جون بگیره.اب سیب  زیاد .پرتقال .خلاصه خوب تقویتش .امروز ببر یه دکتر خوب .یه بیمارستان خوب.تهرانی ببر میلاد.سه روزه باید ورم دندونش میومد پایین اگه انتی بیوتیک اثر میکرد.شاید انتی بیوتیکش اثر نکرده.ببرش دکتر خوب توضیح بده.اگه چهار روز تب داره.یه ازمایش خون هن بگو بنویسه.ایشالا خوب میشه.یه خورده بهش برسی.وقتی دندون درد نیگیره پسرت همون اول مسواک کن واسش نخ دندون بکش یه خون بیاد عفونت میاد بیرون و یا یکم نمک بریز داخل یه دسمال کاغذی کوچک بگیر با دست روش هی تکرار کن.عفونت را جمع میکنه و نمیزاره ورم کنه.دندونش هم اگه خرابه ببر دندون پزشک درست کنه تا به اینجا نکشه

داروهاشو سر وقت بده .اب و مایعات ولرم فروان و غذای مقوی .موز .مرغ و پلو واسش درست کن که جون بگیره.اب ...

عزیزم

ممنونم بابت توضیحاتت

ان‌شاءالله انجام میدم

اللهم عجل لولیکالفرج.....