2777
2789
عنوان

جای من باشی این خونه میخری

209 بازدید | 16 پست

تاپیک های قبلمم هست ی خونه۱۳ متری تمیز کلید اول عالی

چون من و همسرم اولین تجربه خریدمون بود یه بنگاهی بردیم سر خونه

بنگاهی منصرفمون کرد

همین فردا قرار بود قرارداد بزنیم🥹😭😭

مثلا بالا خونه میشه ساخت کرد اما پله ای ک برای بالا گذاشتن تا ساخت بشه خیلی باریک و برای بالا ب مشکل بر میخوره 

دوم اینکه تفکیک شهرداری شخصیه 

گاز هم نداره خونه شاید ۶ ماه شایدم ی سال طول بکشه 

سوم اینکه خونه قناسی داره پزیرایی رو اشپزخونه و یکی از خواب ها … 

(چهارم اینکه برقش فعلا تک فاز.. 

اما خوبی خونه این بود ک طرف قبول کرده بود۷۰۰ میلیونش رو اقساطی پرداخت کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره قناسی داره یعنی زیر نظر شهرداری ساخت نشده

به اون قناسی نمیگن که

قناسی ینی دیوار کج باشه یا پخ باشه خوش نقشه نباشه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

خیلی از بنگاهی ها میبینن موقعیت خونه خوبه مشتری رو پشیمون میکنن یا خودشون میخرن به قیمت بالاتر به کسی دیگه میفروشن یا با قیمت بالاتر به کسی دیگه پیشنهاد میدن و پورسانتشون رو میگیرن 

اره قناسی داره یعنی زیر نظر شهرداری ساخت نشده

ینی جوازوپروانه ساخت نداره؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
مشکل پله داره و برای حمل وسایل سختهصاحب اول و اخرش خودتی پس فروشش سخته پس من اگر بودم نمی خریدم

اره پله بالا ک اگ بخوایم ساخت کنیم ب مشکل بر‌میخوره نمیدودم دیگ دلم نمیخواد بخرم تا الان ده بار هی منصرف شدیم باز رفتیم براش 

انگار قسمت نیست دلم سیاه شد