2777
2789
عنوان

از خواب بلند شدم هیچکس خونمون نیست دارم از ترس سکته قلبی مغزی میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5346 بازدید | 150 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای چطوریی فهمیدیحال مادرجونت خوب شده؟

بهم زنگ زدن اینقدر دلم شکست ،از دست بعضیا که برچسب فیک بودن میزنن فک میکنم من بیکارم که یکدفعه فقط آنلاین باشم نمی‌دونن ی دختر تنها از شب تا الان تو ساختمان  چی می‌کشه من مردم از استرس 

میگن حالش خوبه در حال ترخیصه مثل اثرات قبل سکته میگن بوده

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

بهم زنگ زدن اینقدر دلم شکست ،از دست بعضیا که برچسب فیک بودن میزنن فک میکنم من بیکارم که یکدفعه فقط آ ...

نگاه باید درک کنی، از بس اینجا گول زدن، خب تو قبل 7 بودی بعدش یهو ناپدید شدی این دامن زد به شکشون پس نباید دلگیر بشی عزیزم، بهشون حق بده شک کنن چون کم احساسات این سایت بازی نگرفتن، توروهم ک نیمشناسن بدونن چ آدمی هستی پس ناراحت نشو 

راجب مادربزرگتم ایشاله زودی حالش خوب شه 

ولی حتما یکم اوضا اروم شد ی شکایتی به پدر مادرت من ک دیگ اینجوری ولت نکنن

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
نگاه باید درک کنی، از بس اینجا گول زدن، خب تو قبل 7 بودی بعدش یهو ناپدید شدی این دامن زد به شکشون پس ...

آره درسته ولی من از ازون ادماش تیستم ، من وقتی دیدم ی شماره زنگ میخوره دیدم عممه زدم زیر گریه بابام بود گفت آروم باش و....کلی جیغ و داد زدم 

مرسی قشنگم 🥰 

آره درسته ولی من از ازون ادماش تیستم ، من وقتی دیدم ی شماره زنگ میخوره دیدم عممه زدم زیر گریه بابام ...

الهیی عزیزمممم فشار روانیی زیادیی روت بوده ❤️❤️

حق داری گلم 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
حالا پدرت حق داشته چون مادرش بوده اما مادرت دیگه چرا حداقل گوشیشو بر میداشت

چی بگم والا جز و وز دادن منن

بهم زنگ زدن اینقدر دلم شکست ،از دست بعضیا که برچسب فیک بودن میزنن فک میکنم من بیکارم که یکدفعه فقط آ ...

ازبس اینجا ادمو گول میزنن 

منم راجع ب شما استباه فکر کردم

عذر میخوام🌸

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

کاش برات یه نوشته میذاشتن حداقل یا گوشی میبردن بتونی ز‌نگ بزنی بهشون