2777
2789
عنوان

پسری که اختیار نداره

189 بازدید | 18 پست

من ا سال و نیم با یه پسری دوستم تون ۲۹ سالشه و ۹ سال تفاوت سنی داریم خانواده ها میدونن خیلی دوسم داره و کمی مذهبی و خانوادش شرایط خودشو دارن میگن عروسشون باید نماز و روزه و حجاب کنه خانوادش بیشتز مذهبی هستن همین روی پسرش تاثیر میزاره و خواسته حجاب داره مخصوصا میگه شال بزارم و اینا یعنی حق انتخاب ندارم و آدم اهل روسری معمولا نیستم و اینکه مادر پسره کنترل گر و دخالت کاره ایندفه گوشی پسرش میاد نگاه میکنه وقتی که پسرش نبود تمام پیام های من و پسرش رو میخونه و حتی دعوامون رو. میاد میگه این دختره چرا رفتارش اینجوری پسرش جواب گوی مامانش نمیتونه درست باشه و چرا اصن گوشی پسرش رو باید ببینه و چک کنه و یه چند روزی با پسره قهرم ازون جایی که کارهایی میکنه که از روی بی فکری هست چیکار کنم به نظرتون 

کات

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم ب شخصه نمیتونم با خانواده مذهبی کنار بیام دختر خیلی سخته چادرتو درست کن مانتو تا زانو بپوش روزه بگیر نماز بخونم ،، کن نمیگم اینا بده اما ماهایی ک عادت نداریم خیلیییی سخته ،، اینا ب کنار مادری ک انقد تو زندگی پسرش وارد شده و پسرش بهش چیزی نمیگه با این سنش بفهم بعداز ازدواج هم همیشه تو زندگیتون حضور داره

کات اینکه فکر‌کنی طبق عقاید تو پیش می ن الکی

خانواده مهم ترین چیز من خودم میدونم تجربه داشتم

طرف با اون مادر بزرگ شده قطعا اونم شبیه اونه فقط الان نشون نمیده

لطفا باهاش ازدواج مکن هم دیگه رو نابود میکنید کاری ب مادرش ندارم اما بالاخره اون عقاید مذهبی داره 

نگاه ب الانت نکن همدیگرو دوستدارین بعد ازدواج مایه‌ی عذاب هم میشین

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

داداش من خیلی مذهبیه

من بهش دوستمو معرفی کردم ک اهل نماز روزه حجاب تقریبی هست و اصلا خودش مجردیم همین جوری بود

ولی الان حس میکنم خیلی سختشه احلاق های داداشم و دوس داره یخورده آزادتر باشه

طبیعیه هر پدر و مادری در امور فرزندشون 

دخالت میکنن بچه رو یه عمر بزرگ کرده 

نمی تونه یهو رهاش کنه که مثلاً یکی فکر کنه 

که دخالت گره 

مگه بچه ها از رو هوا بزرگ میشن 

این رو بهش میگن تربیت 

فعلاً که شما زن و شوهر نیستین 

که اسمش رو دخالت گذاشت 

حق داره برای انتخاب فرزندش نگران باشه 

اگه ازدواج کرده بودین دیگه اسمش میشد دخالت