2777
2789
عنوان

برای اولین بار عفونت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 85 پست
من باز خواست نکردم دوسته عزیزم میگم الان وقتش نیست نینی یار ها نیستن دارن جولان میدن کصافتای مریض

میدونم از دستشون عصبی هستید، اینجور مردها یه مشت بیمارن که نصف شب جولون میدن، شاید این دوستمون الان اذیتن و فکر کردن اینجا سوالشونو مطرح کنند شاید یه نفر راهی گفت بهتر شدن

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خردسال😂اول سن طرفو بپرس بعد چرندیات تایپ کن میخوای عکس شناسنامه بدم ببینیم کی خردساله؟

خیر شما بفرما یه لیوان آب سرد...

خیلی سرد ترجیحا یخ✨️

میل بفرمایید بلکه رگ غیرت کاذبتون که گویا برای همه نی نی سایتیا باد کرده کمی التیام پیدا کنه!

خانومای اینجا وکیل مدافع نمیخوان 

ضمنا سنتون و شخصیتتون از حرفاتون مشخص میشه.

بیشتر از این کوچیک نشون ندید خودتونو

شب خش🤭

خیلیم عالیه میتونید بعد خوردن غذاتون آب یخو میل کنید🤭راستی با لفاظی تونستید سایتو قرُق کنید؟خیر فقط ...

عاااا عزیزم شما میل کردنی نیستی جات تو فاضلابه متاسفانه کمتر حرص بخور پوستت عین خودت تخمی میشه

متاهل🩷🍃
آب یخو بریز اونجا که میسوزه ککه خور

فعلا که شما بهش نیاز داری و گویا جواب دیگه ای برای حرفای من نداشتین حز همین الفاظ زننده!😃

و این نشونه خوبیه 

به امید ادم شدنتون😍❤️

راستی بنده میرم لالا فشاری به جاییتون وارد شد بازم بنویسید راهکار میدم خدمتتون تضمینی

البته یکم طول میکشه باید صبر کنید تا فردا باز انلاین شم 

که اینم مطمئن نیستم راهم بخوره به پستتون یا خیر🤭💔

فعلا که شما بهش نیاز داری و گویا جواب دیگه ای برای حرفای من نداشتین حز همین الفاظ زننده!😃و این نشون ...

عاخی از ترس کاربریت چقدر داری گوه میخوری بخور نوش جونت

ببین تو فعلا خشتکتو باز کن وسط سایت بیان برات بمالن 

گوه خوریه بیش اندازه توام نشون دهنده شغلته که دوس داری مردا بریزن سرت حالا برو بشین تا صبح گوه بخور پاپتی😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃

نوره بزن کوتاه بشورش. بعدش حنا بزن بذار بمونه اولش میسوزه ولی بعد  خوب میشه خارش. ضد میکروبه هردوشون 

خوب شدی منم دعا کن 

توجه کن که با نوره نسوزی و دارم تاکید میکنم حنا که بزنی احتمالا خارشت توی اون لحظات بدتر میشه . باید تحمل کنی نشوریش . ولی بعدش بهتر میشه وقتی شستیش . واسه استفادش دیگه خودت مختاری 

فعلا که شما بهش نیاز داری و گویا جواب دیگه ای برای حرفای من نداشتین حز همین الفاظ زننده!😃و این نشون ...

بیا پتیاره خانوم مزاحم همه شدن تو تاپیکا بعدم درخواست دادن پس شمایی که زر میزنی دوس داری مورد مالش اینا قرار بگیری

متاهل🩷🍃
عاخی از ترس کاربریت چقدر داری گوه میخوری بخور نوش جونتببین تو فعلا خشتکتو باز کن وسط سایت بیان برات ...

یه چیزو بهت نگفتم ببخشید

من فردا بابت یه کار اداری دارم میرم فتا شعبه ۷ تهران

اصلا دلم نمیخواد دست خالی برگردم🥲

واس همین بنظرم یه شکایت و ادعای حیثیت از همین کاربری و با همین نشونه و این پست بهم قوت قلب زیادی میده✨️

و اینم مطمئنم اونقدری که باید مدرک دارم...فقط باید فکر کنم ببینم چقد وقتمو بگیره...اطلاع میدم بازم

حالا جدی شبت بخیر رفیق حرصی خودم❤️ صب حتما میبینمت