2777
2789
عنوان

برای اولین بار عفونت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 85 پست
بله بخش کیلینیک داره ک هروفت حوصلسون کشید جواب میدنفضای تبادل نظر خیلی زود تر جواب میدهمن خودم عفونت ...

من خودم میخووی شات بدم ببینی چنتا ازاین تاپیکا شرکت کردمو راهنمایی کردم!!!

ولی وقتی میبینن الان تو همه تاپیکا این وقت شب مرد هست باری آرامش خودشونم شده بهتره تو ساعاتی اینجور تاپیکارو بزنن که نینی یار ها باشه

نه الان ک ۳تا مرد ریختن تو سایت دارن هر چرتی و پرتی میخوان میگن

متاهل🩷🍃
هرچی هستم اجازه نمیدم چهارتا هول بخودشون اجازه بدن بیان تو تاپیکام یا درخواست بدن😉

بیان یا درخواست بدن خب به درک!!!

هزار تا از این مردای مریض تو خیابونام ریخته شما میگی بیرون نمیرم تا مردا نبینن و بهونه برای مفت خوری دستشون نداده باشم؟

میخواین زنا همه جا مخفی شن و اقایون راحت بتازونن؟؟

خب جلوشون وایسین درخواستشونو قبول نکنید باهاشون هم کلام نشین تاپیکاشونو گزارش بزنید و بی جواب بزارین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید فحش به هم میدین که چی بشه،تروخدا دیگه تاپیک عفونت نزنید خیلی زشته آخرش هم دعوا میشه عزیزم شماهم به خاطر اینکه ممکنه یکی آقا باشه لزومی نداره آنقدر بی احترامی کنی😐

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

هرچی هستم اجازه نمیدم چهارتا هول بخودشون اجازه بدن بیان تو تاپیکام یا درخواست بدن😉

خوب عزیزم ایشون که تو تاپیک شما نیومدند سوال داشتند، پرسیدند، حرف بدی هم نزدنند، بخاطر چند مرد روانی که ایشون نباید بازخواست بشن

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
بیان یا درخواست بدن خب به درک!!!هزار تا از این مردای مریض تو خیابونام ریخته شما میگی بیرون نمیرم تا ...

نه عزیزم 

چرا اشتباه متوجه میشیددددد من منظورم به الانه

من نمیگم زنا قائم شن اتفاقا خیلیم برخورد میکنم

امشب ما تو هر تاپیکی رفتیم ینی تو همین ۱ساعت اخیر

داشتیم نظراتمونو میگفتم ۳تا آقا همزمااااان رو تمام پستای ما ریپلای میکردن و میگفتن بیا پی وی و رابطه و غیره!!!

خب شما تو خیابونم بری یکی بهت اینجوری بگه بی جواب نمیذاریش

منم ب اسی منظورم این بود الان وقتش نیست اینجور تاپیکا زده بشه چون هرچی نینی یار تگ کردیم نیومدن نیستن

متاهل🩷🍃
خوب عزیزم ایشون که تو تاپیک شما نیومدند سوال داشتند، پرسیدند، حرف بدی هم نزدنند، بخاطر چند مرد روانی ...

من باز خواست نکردم دوسته عزیزم 

میگم الان وقتش نیست نینی یار ها نیستن دارن جولان میدن کصافتای مریض

متاهل🩷🍃
تیرش به چیز پارت

@niniyar_2    

@niniyar_3    

لطفا لات بازیاتونو ببرید تو کوچه و محل خودتون

اینجا جای پرو بازی نیست

خیلیم فکر کردید شاخید بفرمایید بیرون از اینجا مردهارو هدایت کنید نه اینکه با همجنس خودتون درگیر بشید

لطفا نی نی یار رسیدگی کنن به خردسالان اینجا🌱

من تاحالا دیدم تذکر به گزارش بدن ولی آنقدر فحش نشان دهنده شخصیتته خونه دختر خاله نیست که به هر حال ی ...

چون این خانوم انگار ارث باباشو بالا کشیدم هرجا میبینه من هستم مزه پرونی میکنه من ک قید این کاربریو زدم

دیگه برام مهم نیست تعلیق بشه یا نه چون کاربری زیاد دارم منتها بااین بیشتر فعالیت میکردم

ولی ایشون نمیدونم دردش چیه هی میاد کامنتای منو ریپلای میکنه چرت و پرت میگه

متاهل🩷🍃
@niniyar_2 @niniyar_3 لطفا لات بازیاتونو ببرید تو کوچه و محل خودتوناینجا جای پرو بازی نیستخیلیم فک ...

خردسال😂

اول سن طرفو بپرس بعد چرندیات تایپ کن میخوای عکس شناسنامه بدم ببینیم کی خردساله؟

متاهل🩷🍃