2777
2789

بچه دخترخاله من می‌گفت چرا همه باهم میرن ح م و م من تنهایی باید برم

منم گفتم وااا کجا دیدی همه باهم برن

خیلی رک گفت مامان بابام میرن آخه

منم لال شدم

مامانش هم با ی حرکت انتحاری کشید بردش تو اتاق

باباش هم بم گفت چی میخوری برای شام سفارش بدم😑😂

عاشق گربه ها🥺🍓❤

دختر دایی مامانم

تازه نامزد کرده بودیم تو جمع داشتن درباره جهیزیه حرف میزدن یهو گفت کی لیف میخرید؟ گفتم واسه چی؟ گفت دوتا نخرید یدونه بخرید که باهم میرید حموم اصراف نشه

خواستم پاشم جرش بدم بخدا …

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر و پسرم باهم بازی میکردم پسرم حضرت علی بود به خواهرش گفت بیا توهم زهرایی

بعد دخترم گفت بریم خرید 

پسرم گفت خرید کجاست اینجا که معازه نداریم خودمون باید بکا یم بریم درو کنیم زهرا

من جر خوردم ولی قوه تخیلش برام جالب بود

پسرم شش سالش بود اونموقع

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

به نظرم بچه ها تو میوه و غذا خیلی آبرو میبرن

بچه خواهرم یهو سر سفره چشاش قلبی شد ب نوشابه گفت واییییییی چای سیاه مامان تو رو خدا برام چای سیاه بریز ببینم اصلا مزه چی داره😑

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

برای تولد همسرم کیک گرفتم که سوپرایزش کنم

به دخترم گفتم دلدار به بابا نگو کیک گرفتیم

شوهرم هنوز نیومد خونه از دم در گفت بابا کیک تولد گرفتیم برات تو یخچاله مامانی اون پشتا قایمش کرد😐😐😂😂

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خسته بودم تو راه خونه بودیم تو ماشین ساعت ۸ شب ،پسرم گیر داده بود پدرشوهرم و مادر شوهرم و زن عموش و بچه هاش که شام بیایید خونه ما، اونام از خدا خواسته،خیلی جدی رد نمیکردن نوک زبون میگفتن نه مزاحم نمیشیم....تا اینکه دیدم نه گذشته نیستن و با دعوت پسر ۹ سالم میخوا بیان، که از حرص یه نیشگون از رون پای پسرم گرفتم که بس کنه، یهویی جیغ زد ماماااااان چرا نیشگون میگیری؟ اونام زدن زیر خنده، حالا من منتظر بودم کف ماشین سوراخ بشه من برم تو آسفالت از خجالتی. 

شوهر همسایمون با هاش شوخی میکنه دخترش م داد میزنه 

بابا بکنش(۵ سالشه یعنی این کارو انجام بده مثلا قلقلک یا هر چی)

با صدای بلنداااااااااا 

طفلی بچه معصوم نمیدونه ذهن مریض آدم بزرگارو هنوز🤣🤣🤣🤣🤣

خودش بنده خدا که میگه آبرو برام تو ۱۶ واحد نمونده

یه بارم میگفت بابا مامان و بکن مامان و لیس بزن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الهی من بگردم بچه فعل درست به کار میبره 

🤭🤭🤭🤭ما منحرفیم

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
شوهر همسایمون با هاش شوخی میکنه دخترش م داد میزنه بابا بکنش(۵ سالشه یعنی این کارو انجام بده مثلا قلق ...

اینا دقیقا مکالمه بچه های منه

البته اونقدر بده که نمیتونم اینجا بنویسم واقعا نیاز به سانسور داره 😃😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

با دخترم از بیمارستان اومدیم ، پسرم نگاه کرد گفت مامان باش کین ؟ کی میان ببرنش ؟ چرا تنها گذاشتن اینجا و رفتن 😣😣😣

اینا دقیقا مکالمه بچه های منهالبته اونقدر بده که نمیتونم اینجا بنویسم واقعا نیاز به سانسور داره 😃😂 ...

دنیای پاکی دارن واقعا 🥰🥰🥰🥰🥰

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
دنیای پاکی دارن واقعا 🥰🥰🥰🥰🥰

آره واقعا همه کارها رو رفتارشون بی غرضه