2777
2789
عنوان

تا حالا شده از طلاق کسی خوشحال بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست
خوبه گفتم اول متنو بخون عادلانه قضاوت کن و فاز نصیحت اینکه حسودی برندار چطور من حسودم و کارم زشته ول ...

متنو خوندم و عادلانه قضاوت کردم

من گفتم اون اگر مغروره، دلیل نمیشه که مشکلی واسش پیش بیاد که تو دلت خنک بشه، میتونی ارتباطتو کم کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متنو خوندم و عادلانه قضاوت کردممن گفتم اون اگر مغروره، دلیل نمیشه که مشکلی واسش پیش بیاد که تو دلت خ ...

چون پز میده و دل بقیه رو شکونده دلم میخواد تاوان بده 

وگرنه یه دوست دیگم هست که اونم شوهر کرده نه پز میده نه دل شکونده و براش ارزوی خوشبختی دارم 

چون پز میده و دل بقیه رو شکونده دلم میخواد تاوان بده وگرنه یه دوست دیگم هست که اونم شوهر کرده نه پز ...

بخاطر چنین چیز چرتی؟ پز؟

اینهمه آدم هست که کارای بدی میکنن

این یعنی همشون باید تاوان بدن؟ اونم با مثلا یه اتفاقی مثل طلاق؟

دلتو پاک کن دختر خوب

یه وقتی میبینی دامن گیر خودت میشه همجین اتفاقی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بخاطر چنین چیز چرتی؟ پز؟اینهمه آدم هست که کارای بدی میکنناین یعنی همشون باید تاوان بدن؟ اونم با مثلا ...

خب دل شکستن کار درستیه؟! چرا به نظرتون نمیاد؟ حتما باید طرف قتل و تجاوز و دزدی کرده باشه؟! کار زشت زشته دیگه اونم دل شکستن که حق الناسه   

خب دل شکستن کار درستیه؟! چرا به نظرتون نمیاد؟ حتما باید طرف قتل و تجاوز و دزدی کرده باشه؟! کار زشت ز ...

خب سوال اینه تو چرا باید دلت بشکنه؟

بعدم اگه تو معتقد به حق الناسی، یعنی ادم دین داری هستی، آدم دین دار هم تو کار خدا دخالت نمیکنه، نمیگه فلانی طلاق بگیره که دلم خنک شه، خودش میدونه خدا داره کارشو میکنه

ولی مثلا پز دادن چه دل شکستنی داره؟ انقدر کار بچگانه و ابلهانه ایه که فقط باید بهش خندید، نه اینکه دلت بشکنه 

ببین ایشون ازدواجش رو موفقیت خودش تو زندگیش میبینه پ خوشحاله از اینکه براش رقم خورده و دستاورد دیگه ای شاید نداره ارائه بده

شما چرا بهتون برمیخوره و ناراحت میشین؟ اصلا چه تاثیری تو زندگیه شما داره ؟ حضورش تو زندگیتون واجبه؟ اگه نه کمرنگ کنین اگر باعث رنجش و آزارتونه