2777
2789
عنوان

دخترا من شمام خیلی از پسرا پیشنهاد میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 47 پست
آخه قیافم خوب نیس یه راننده تاکسیه بود سنش بالا بود چند بار منو تو محل دیده میگف بیا برات سورپرایز د ...

به نظر من جذابیت رو حتما داری 

پسرها الان دیگه سریش نیستن نازم میکنن 

پس تو جذاب هستی 

ولی خام نشی گول بخوری شایدم فکر میکنن خنگی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من جذابیت رو حتما داری پسرها الان دیگه سریش نیستن نازم میکنن پس تو جذاب هستی ولی خام نشی گول ...

عزیزم من به همشون میگم خاک تو سرت اونروز یکی اومده بود میگف من استاد دانشگام دیروزم تو این مسیر شما رو دیدم میشه آشنا بشیم گفتم نه 

عزیزم بعضیا شاید جذبشون بالاس. 

من هیچوقت از خودم تعریف نمیکنم اصلا خوشم نمیاد ازینکار. کار عقده ایاس. ولی اطرافیانم خیلی بهم میگن قشنگی. 

یعنی شاید بالای بیست نفر بهم گفتن حتی بدون آرایش زیبام. 

ولی میرم بیرون کسی دنبالم نمیفته زیاد نمیدونم چرا😂

سلام عزیزم من الان همه تاپیکهای شمارو تقریبا سرسری خوندم. 

به نظر دختری هستی اعتماد به نفس پایینی داری. 

خودتم نمیدونی زیبایی یانه. همش از همه راجب اینکه مزاحم خیابونی دارن یا نه میپرسی که بفهمی اگر مزاحم خیابونی میاد سمتت به خاطر اینکه زیبایی یا نه؟ راجب مزاحم های خیابونی بگم که متاسفانه جامعه ما چون پراز گرسنه های جنسیه معمولا سمت همه زنا و دخترا حتی پیرزنا میرن.تو خیابون دختراییو میبینم چاق و زشت وقتی میبینم فرت و فرت براشون ماشین وایمیسه واقعا تاسف میخورم جامعه ما انقدر مریضه.پس مزاحم های خیابونی به خاطر ظاهر زیبا یا تیپ جلف نیست مردها به خاطر رفع نیاز سمت همه میرن.دوم اینکه یه سوال پرسیدی که هیکل مهمه یا قیافه.باید بگم تو این زمونه قیافه خیلی خیلی مهم تر از هیکله.یعنی جفتش مهمه.ولی اول قیافه.ماشالا انقدر دخترا به خودشون رسیدن دیگه چهره ساده و معمولیو کمتر پسری میپسنده.الان پسرا جذب دخترای زیبا و بی نقص میشن متاسفانه حتی مردهایی که خودشون قیافه ندارن.و سوم اینکه شما بی نهایت عزت نفس پایینی داری و مشخصه بیش از حد پاپیچ پسر مورد علاقتون شده با اینکه 25 سالتونه ولی افکارتون مثل دخترای 15 ساله س. عزت نفستونو ببرین بالا از اون آقا فاصله بگیرید یکم چهرتونو زیباتر کنین با عملهای زیبایی بعد ببینید اون آقا میاد سمتتون یا نه. هیچ مردی از، دختری که عزت نفسش پایینه و پاپیچه خوشش نمیاد. بازم ببخشید به عنوان یه همجنس گفتم آگاهتون کنم

سلام عزیزم من الان همه تاپیکهای شمارو تقریبا سرسری خوندم. به نظر دختری هستی اعتماد به نفس پایینی دار ...

من چهرم بی نقصه و دماغمم عمله هیچ عیبی رو صورتم ندارم محض اطلاع خاسم بگم 

من چهرم بی نقصه و دماغمم عمله هیچ عیبی رو صورتم ندارم محض اطلاع خاسم بگم

خداروشکر عزیزم. ولی تاپیکاتونو دیدم اکثرا گفته بودین از چهرتون ناراضی هستین. و خودتونو خیلی با دیگران مقایسه میکنید.

فقط خواستم کمکتون کنم