2777
2789
عنوان

پسرم پانزده روزشه شبا خیلی گریه میکنه و اروم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 17 پست
از ساعت یازده هی بهش شیر میدم دوساعته ایناس شیر میخوره

اگ میخوره پس چرا میگی نمیگیره

منطورتو خوب نگرفتم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ولی اسی تا ۶ ماهگی بلاخره باید شبا مراقب بچه حتما باشی مثلا گوشیو آلارمشو بزار هی هر چند ساعت بچه رو نگاه کن 

موقعی که گذاشتیش روی گهواره یا تخت خوابش سرشو به بغل بزار راست بچه رو نزاری اگ خدایی ناکرده  تو خواب باشی بالا بیاره حداقل دهنش به بغله راحته ولی اگ صورتش راست باشه راحت نمیتونه بالا بیاره حتما آروغشو بگیری قبل خواب 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه سینه ات رو نمیگیره شاید نوک سینه نداری از داروخانه ی وسیله ای هست شبیه نوک سینه باید از اونا بگیری با اون بخوره تا نوک سینه ات درست بشه ،اگه بچه سیره و بازم گریه میکنه احتمال دل درد کولیک -رفلکس معده-آلرژی -فتخ و همه اینا هست ،اگه کولیک باشه صدای سشوار و جاروبرقی آرومش میکنه