2777
2789
عنوان

دوستان بچم تب شدید داره تبش هم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 136 پست
شیاف داری بزار پیاز رو حلقه ای برش بزن بزار تو جورابش جوارابشم با گرم خیس کن اگه گل ختمی داری بجوشون ...

این پیاز رو قبلا شنیده بودم اما انجام ندادم شما انجام دادید تب رو کم کرده.پاهاش سرده بنظرتون جوراب رو خیس کنم بیشتر سرد نمیشه پاهاش اخه بدجور میلرزه همش پتو رو میکشه رو خودش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن حتما ببریش اورژانس خدای نکرده تشنج میکنه،شیاف ۱۲۵,قطره استامینوفن(۲ برابر وزنش) یا قطره ایبوپ ...

والا اینجا هیچکس رو نمیشناسم تازه اومدم یکی دو همسایه هم ک میشناسم ماشین ندارن ماهم روستاییم ماشین این مسیر نیس

خانما برای کیپ بودن ودماغ و ابریز و نفس تنگی بچه چی خوبه پسر منم نمیتونه تو خواب قشنگ نفس بکشه هی ب ...

قطره منتول بریز رو یقه لباس یا بالشش

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
میوه خور نیس الانم ک چیزی نمیخوره امروز گفت شیرکاکائو بیار دادم بهش اونم نیم ساعت بعدش بالا داد

تخم شربتی و خاکشیر و یا آب بادام رو بگیر که میشه شیر بادام بهش بده بخوره

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

اسی چند روزه بچت اینجوریه؟علائمش چیه؟

منم بچم چند ماه پیش اینجوری شد دکتر گفت تب روزئلاس ۶الی۷ روز اینجورین روز آخر بدترین تبو میکنن و بدنشون میریزه بیرون 

بچه منم فقط گیجگاه و دل و کمرش داغ بود تبش تا ۴۰ و خورده هم رفت با شیاف و دستمال و لیمو شیرین و چنتا قطره که یادم نیس خوب شد دکتره گفت ۶ روز طول میکشه و باید مواظب باشی تبش بالا نره وگرنه باید این ۶ روز بگذره

با آب سرد پاشویه نکن لرز میکنه بدتر میشه یکم گلاب بریز دستمالش بزار رو پیشونیش

ن بابا با اب سرد ک اصلا پاشویه درست نیس چون اینجوری میگن خون بچه لخت میشه و امکان ایست قلبی هست

این پیاز رو قبلا شنیده بودم اما انجام ندادم شما انجام دادید تب رو کم کرده.پاهاش سرده بنظرتون جوراب ر ...

اره هر موقع دخترم تب میکنه اینکارو میکنم جورابشو با سرکه سیب خیس میکنم میزارم تو پلاستیک چند تا پلاستیک رو سوراخ میزنم هم جواربش زود خشک نشه هم جایی رو خیس نکنه مسئله ای نیست بزار یه پتو نازک بکشه روش یا ملافه بکش روش زیاد گرمش نکن 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40